Başkan Uluçay’dan Mitinge Davet

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, Afyonkarahisar halkını Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mitingine davet etti. Erdoğan’ın Zafer Haftası dolayısıyla şehrimize teşrif edeceğini duyuran Uluçay, “Afyonkarahisar 2002’den bugüne her zaman olduğu gibi Cumhurbaşkanımıza sahip çıkacaktır” dedi.

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, Afyonkarahisar halkını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın şehir merkezindeki Zafer meydanında yapacağı mitingine davet etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Zafer Haftası dolayısıyla saat 16:30 da Afyonkarahisar halkı ile buluşacağını kaydeden Uluçay “Afyonkarahisar her zaman olduğu gibi Cumhurbaşkanımıza sahip çıkacaktır” dedi.

“Hemşehrilerimizi karşılamaya ve dinlemeye davet ediyoruz”

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 29 Ağustos Pazartesi günü Afyonkarahisar’da düzenlenen mitinge katılacağını duyuran Uluçay miting öncesi bir açıklama yaptı. Tüm vatandaşları mitinge davet eden Uluçay Saat 16.30’da Zafer Meydanında düzenlenecek olan mitinge katılımın her zamanki gibi yoğun olmasını beklediklerini ifade etti. Uluçay, “İnşallah her zaman olduğu gibi Pazartesi günü de yine hemşerilerimizin Cumhurbaşkanımızı karşılamaya, onu coşku ve heyecanla dinlemeye, Afyonkarahisar’a yakışır bir şekilde uğurlamaya davet ediyoruz” dedi.

“Afyonkarahisar Cumhurbaşkanına sahip çıkacaktır”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yoğun bir tempoda il il, ilçe ilçe gezerek mitingler düzenlediğini kaydeden Uluçay, “Afyonkarahisar’ımızda düzenlenecek olan mitingimize de tüm halkımızı davet ediyoruz. İnşallah meteorolojik verilere göre de Pazartesi hava güzel olacak. Yağış beklenmiyor, sıcaklık normal seyrinde olacak. Afyonkarahisar her zaman olduğu gibi Cumhurbaşkanına sahip çıkacaktır” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi