Başkan Koyuncu’dan Gazeteciler Günü Mesajı

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu , gece gündüz demeden halkın haber alma hakkı için fedakarca çalışan basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.
Başkan Serkan Koyuncu mesajında: “Gazetecilik, fedakarlık ve sorumluluk isteyen zor şartlarda yapılan önemli bir meslektir. Kamu yararına hizmet yapmakta olan basın mensuplarımız, ülkemizin olduğu gibi ilimizin, ilçemizin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesine ve kalkınmasına önemli katkılar sağlamaktadır. Basınımızın bizleri gelişen olaylar hakkında bilgilendirmek için ortaya koydukları emek kutsaldır. Bizde Emirdağ Belediyesi olarak her zaman olduğu gibi doğru, ilkeli ve tarafsız habercilik yapan basın yayın kuruluşlarımıza ve çalışanlarımıza destek olmaya devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, ilkeli ve dürüst yayıncılık prensiplerinden ödün vermeyen, yaşadıkları tüm zorluklara rağmen her koşulda kamuoyunu aydınlatmak için büyük bir özveriyle çalışan tüm basın mensuplarımızın “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü”nü kutluyor, sağlık, mutluluk ve çalışma hayatlarında başarılar diliyorum.” dedi

Editör: Haber Merkezi