Başkan Çoban’dan protokole veda ziyaretleri

31 Mart’ta görev süresi dolacak Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, il protokolüne veda ziyaretlerine bulundu.İlk ziyaretini Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz’a gerçekleştiren Başkan Burhanettin Çoban, daha sonra İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Özdemir Şan, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Çelenk ve Baro Başkanı Turgay Şahin’i ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Mustafa Tutulmaz, ilimize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Başkan Burhanettin Çoban’a teşekkür etti. Başkan Çoban ise şehrimizin gelişimi ve kalkınması adına hizmet süresi boyunca verdiği desteklerden dolayı Vali Mustafa Tutulmaz’a şükranlarını sundu.

“TÜM KESİMLERLE UYUM VE İŞBİRLİĞİ HALİNDE ÇALIŞTIK”

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın bir sonraki ziyaretleri İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Özdemir Şan, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Çelenk ve Baro Başkanı Turgay Şahin’e oldu. Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a hizmetlerinden dolayı teşekkür eden protokol üyeleri, bundan sonraki yaşamında başarılarının devamını diledi. Başkan Çoban ise geride bıraktığı 10 yıllık görev süresi boyunca başta Afyonkarahisar Valiliğimiz, Milletvekillerimiz, kamu kurumlarımız, odalarımız ve tüm sivil toplum örgütleriyle uyum içerisinde çalıştıklarını kaydetti. Ortak projeler ve işbirliği sayesinde kazananın Afyonkarahisar olduğunu ifade eden Başkan Çoban desteklerinden dolayı herkese ayrı ayrı teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi