BAŞKAN ÇOBAN YARENLER MAHALLESİ'NDE
Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ın mahalle toplantılarını gerçekleştirdiği bu ayki adresi, Yarenler Mahallesi oldu.
Mahalle sakinlerinden Enver, Birgül Koçer çifti, evinin kapılarını Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve ailesine açtı. Ziyarette vatandaşların sevgi gösterileriyle karşılanan, Başkan Çoban, aynı kaptan yemek yediği mahalle sakinlerinin dertlerine ortak oldu. 
"HİZMETLE TANIŞTIK"
Ziyaretten büyük memnuniyet duyan mahalleli, Başkan Çoban'ın desteğini her zaman yanlarında hissettiklerini ifade etti.
Gerek alt yapısıyla, gerekse de üst yapısıyla modern bir görünüme kavuşan mahallenin kentin en gözde yerleşim merkezlerinden biri olduğuna dikkat çeken vatandaşlar, "yıllardır yatırım bekleyen Yarenler Mahallesi, Başkanımız dönemiyle birlikte hizmetle tanıştı. Kışın çamurdan, yazın tozdan kurtulduk. Yapılaşması yıllar öncesine dayanan alt yapı sıkıntımız son buldu. Başkanımızdan Allah razı olsun"
"AFYONKARAHİSAR HERŞEYİN EN İYİSİNE LAYIK"
Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ise geçen süre içerisinde 40'a yakın mahallenin sorununu kökünden çözdüklerini hatırlatarak bu sayısı 60'a çıkarmayı hedeflediklerini söyledi. Belediye'nin bir çok önemli hizmete imza attığına dikkat çeken Başkan Burhanettin Çoban, söz verdiği gibi pazaryerini eski otogarın bulunduğu alana yapacaklarını dile getirdi. Pazaryerini bu sene içerisinde hizmete almayı planladıklarını ifade eden Başkan Burhanettin Çoban, Afyonkarahisar'a yakışır modern bir pazaryeri inşa edeceklerini söyledi.
Akarçay'ından, Zafer Ormanı'na, Bilgi Evleri'nden, Asfalt Tesisi'ne kadar milyonlarca liralık yatırım yaptıklarını hatırlatan Başkan Burhanettin Çoban, Afyonkarahisarlılar'ın hizmetin en güzeline layık olduğunu söyledi. Evinin kapılarını kendilerine açan Koçer Ailesine ve mahalle sakinlerine candan teşekkür eden Başkan Çoban, çocukları da unutmadı.
Ziyaret sonunda Başkan Çoban ve eşi Emine Çoban, çocuklara çeşitli hediyeler dağıtarak gönüllerini fethetti.

Editör: Haber Merkezi