Başkan Bozkurt’tan Berat Kandili Mesajı

Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Bozkurt mesajında:

”Berat gecesi, dinî ve toplumsal hayatımızda ilahi af, rahmet ve mağfiret temennilerinin zirveye ulaştığı, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının da yoğun biçimde yaşandığı bir gecedir. Kulluk şuur ve bilinciyle kendimizle hesaplaştığımız, hayatımıza Yüce Yaradan’ın rızası doğrultusunda yön vermeye karar verdiğimiz fırsat geceleridir.

Aynı zamanda Ramazan-ı Şerif’in habercisi olan Berat Kandili, Sonsuz merhamet sahibi olan Allah, aldığımız her nefeste dahi imtihan halinde olan biz kulları için çeşitli kurtuluş yolları göstermiştir. Bu yollardan birisi ve belki de en önemlisi ise, mübarek günler ve gecelerdir. Bu gecede iman, ibadet ve düşünce bakımından kendimizi yenilememiz, geçmişimizi muhasebe etmemiz, geleceğimizi manen planlama ve ümitlerimizi tazelememiz için şüphesiz büyük bir fırsattır.

Bu duygu ve düşüncelerle, tüm İslam aleminin, Şuhut halkının Berat Kandili’ni tebrik eder, ilçemize, ülkemize ve tüm insanlığa sağlık, esenlik ve mutluluklar getirmesini diler, saygılarımı sunarım”dedi.

Editör: Haber Merkezi