BAŞKAN ADAYI ÇOBAN, KUMARTAŞLI’YI ZİYARET ETTİ.
AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Burhanettin Çoban, beraberindeki AK Parti İl teşkilatı, Belediye ve İl Genel Meclis üyesi adaylarıyla birlikte seçim ziyaretlerini sürdürdü.
Özel Fuar Hastanesi ile Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesini ziyaret etti. Başkan adayı Çoban, ilk olarak Özel Fuar Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Yücel ve hastane yönetimini ziyaret etti. Başkan adayı Burhanettin Çoban’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Yönetim Kurulu Başkanı Yücel, Çoban’a başarılar diledi. Yönetim Kurulu Başkanı Yücel, “Kamu hastaların özel hastanelere gelmesi özel hastanelere bir ivme kazandırdı. Ve bundan kazanan hep halkımız oldu. İnşallah bu ilerleme sürekli devam eder. Sağlık sektöründe devrim niteliğinde gelişmeler oldu. Sorunumuz yok mu? Var tabi ki hekim azlığı ve yardımcı sağlık personel azlığı. Bunun için devletimiz üniversitelerimizde kontenjanlar artırıldı” diye konuştu.
 
Özel Fuar hastanesinin Afyonkarahisar’ın ilk özel hastanesi olma özelliği taşıdığını belirten Başkan adayı Burhanettin Çoban, şöyle konuştu; “Özel Fuar Hastanesi ilimizde ilk özel hastane olma özelliğini taşıyor. İnşallah bu başarılar hep devam eder. Hükümetimizin sağlık sektöründe yaptığı birçok reform var en önemlilerden bir tanesi de özel hastane teşvik edilmesi. Bu sayede devlet ve özel hastanelerde tatlı bir rekabet oluşması sağlandı. Bu rekabetten hem devlet hem de özel hastanelerimiz bir ilerleme kaydetti. Afyon’umuz tarafından gurur verici bir şey. 5 yıldır Afyon’da neler yaptığımız belli Cenab- ı hak sizlere sağlık afiyet, bereket versin” dedi.  Başkan Çoban konuşmasının ardından hastane personelini de ziyaret ederek, çalışmalarında başarılar diledi.
 
Özel Fuar hastanesi ziyaretinin ardından Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Malul Gazi İsmail Kumartaşlı ve dernek üyelerini ziyaret eden Başkan adayı Çoban, Şube Başkanı Kumartaşlı’nın derneğe kendini adadığını belirti. Çoban, “18 Mart Şehitler Haftası nedeniyle şehrimizde de törenler yapılacak. Bu güzel vatanımızı ve toprağımızı vücudunu siper ederek, çarpışan, müdafaa eden şehitlerimizin tüm yakınlarına, Gazilerimize ve yakınlarına Cenabı-ı haktan sağlık, afiyet ve esenlikler diliyorum. Onlar sayesinde topraklarımızda huzur ve barış içinde yaşıyoruz. Şehitlerimize, Gazilerimize çok şey borçluyuz. Belediye olarak çok büyük destek verdik. Projelerimizin 38’ini açıkladık inşallah 39. Projemizi yarın açıklayacağız. Derneğe kendi adamış İsmail Kumartaşlı kardeşimiz herhalde Türkiye’de ender bulunan Sivil Toplum Kurulu Başkanı. Yarın inşallah Şehit ve Gazilerimizin yakınlarıyla ilgili bir projeyi yarın açıklayacağız. Üyelerin artmasını hiç istenmediği Türkiye’deki tek dernek olan derneğimize hayırlı olsun diliyorum” şeklinde konuştu.
 
Başkan Çoban’ın her zaman şehit yakınlarının ve gazilerin yanında olduğunu söyleyen Şube Başkanı Kumartaşlı, yeni bir yere taşınmalarında Başkan Çoban’ın büyük bir desteği olduğunu vurguladı. Başkan Malul Gazi İsmail Kumartaşlı, “Seçimlerde inşallah hayırlı olsun. Burhanettin ÇOBAN 5 yıl boyunca biz ne istediysek hiç hayır sözünü duymadık. Afyonkarahisar’a yakışır bir dernek binası düzenlemeye çalıştık. Derneğimiz genel merkez tarafından en güzel şubesi seçildi. Elimizden geldiğince üyelerimizin hakkını savunmaya çalışıyoruz. Bu yeni yerimizin bize verilmesinden dolayı sayın başkanımıza teşekkür ederiz” dedi. Başkan Çoban’ı ziyaretlerinde AK Parti İl Teşkilat üyeleri, Belediye ve İl Genel Meclis üyesi adayları katıldı.

 
 
Editör: Haber Merkezi