Baro Başkanları Destek Turunda

Afyonkarahisar Baro Başkanı Turgay Şahin’in de içinde bulunduğu çok sayıda başkan, Türkiye Büyük Millet Meclisinde bir dizi ziyarette bulundu. Şahin, “Hiçbir şey için geç değil” dedi

Baro Başkanları, Türkiye Büyük Millet Meclisinde bir dizi ziyarette bulundu. Aralarında Afyonkarahisar Baro Başkanı Turgay Şahin’inde bulunduğu 40 Baro Başkanı, Mecliste AK Parti, CHP, MHP ve İYİ Partiyi ziyaret ederek grup başkan vekilleriyle toplantı yaptı. Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu’nun da katıldığı ziyaretlerde ayrıca Adalet Bakanı Abdülhamit Gül ile Kamu Denetçiliği Kurumu Başkanı Şeref Malkoç da ziyaret edilerek konunun hassasiyeti anlatıldı ve diyalog yollarının açık olması gerektiği savunuldu.

BAŞKAN ŞAHİN, BİZ HER ZAMAN DİYALOGTAN YANAYIZ

Ankara’da siyasi partilerin grup başkan vekilleri, Adalet Bakanlığı ve Kamu Denetçiliği Kurumu’na gerçekleştirilen ziyaretleri değerlendiren Afyonkarahisar Baro Başkanı Turgay Şahin, “Konu hakkındaki haklı taleplerimizi bütün siyasi partilerimize, daha da önemlisi Adalet Bakanımız Sayın Abdülhamit Gül’e bizzat ilettik. Türkiye Büyük Millet Meclisindeki ziyaretlerimizde çok olumlu bir havada geçti. Bizler çoklu baro ve şu anda planlanan baroların seçim sistemiyle ilgili düşüncelerimizi anlattık. Dün de belirttiğimiz gibi, diyalogla, karşılıklı iyi niyetli görüşmeyle çözülemeyecek konu yoktur diye düşünüyoruz” dedi.

Kamu Denetçiliği Kurumu’na yapılan ziyarette, 40 Baro başkanı adına bir konuşma gerçekleştiren Afyonkarahisar Baro Başkanı Turgay Şahin, yaptığı değerlendirmede “Hiçbir şey için geç değil” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi