Bakandan Gözyaşları İçerisinde 'Eş Durumundan Tayin' İstedi
Afyon Kocatepe Üniversitesinde görevli bayan memur, eş durumundan tayini gerçekleşmeyince gözyaşları içinde Bakan Veysel Eroğlu'ndan yardım istedi.
Afyon Kocatepe Üniversitesi'nden görev yapan bir bayan memur, yaklaşık 3 yıldan beridir 'Eş durumundan tayini' gerçekleşmeyince gözyaşları içerisinde Orman ve Su İşleri bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu'ndan yardım istedi.
Orman ve Su İşleri bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar'daki programa kapsamında partisinin il teşkilatını ziyaret etti. Partilileri ile selamlaştıktan sonra Ak Parti Afyonkarahisar İl Başkanı mehmet zeybek'in makamına geçen Bakan Eroğlu'nun, burada önüne geçen ve Afyon Kocatepe Üniversitesi'nde görev yaptığı bildirilen Ayça B., Bakan Eroğlu'na bir kağıt uzatarak, zor durumda olduğunu kendisinden yardım istediğini söyledi. Bu sırada kadın memur Ayça B., gözyaşlarına hakim olamayarak ağlamaya başladı. Ayça B.'nin konuşmakta zorluk çektiğini gören Bakan Eroğlu, kadının uzattığı kağıdı korumalarına vererek, "Kağıdı alın, takip edin ve bayana da bilgi verin" dedi.
Genç kadın ise bakana teşekkür etti.
Öte yandan, Afyon Kocatepe Üniversitesi'nde memur olarak görev yapan Ayça B'nin eşi Doğan B.'nin Konya'nın Karaman ilçesi Devlet Su İşleri Müdürlüğü'nde (DSİ) görev yaptığı ve ikisinin de yaklaşık 3 yıldan bu yanan eş durumundan tayinlerinin gerçekleşmediği öğrenildi.
Editör: Haber Merkezi