BAKAN YARDIMCISI ERSOY SANDIKLI’YI ZİYARET ETTİ

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı  Sayın Dr. Fatma Betül Sayan Kaya’nın yardımcılığını yapan Mehmet ERSOY Sandıklıda gerçekleştirilen "Aile ve Sosyal Destek Programı Hizmet İçi Eğitimi (ASDEP)" kapsamında gerçekleştirilen programa katıldı.

 
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından düzenlenen Hizmet İçi Eğitimine Afyonkarahisar Valisi Sayın Aziz YILDIRIM, Sandıklı İlçe Kaymakamı Sayın Faik ARICAN ve Sandıklı Belediye Başkanımız Sayın Mustafa ÇÖL katıldılar. Program, şehitlerimiz için saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından, Aile ve toplum hizmetleri genel müdürü Dr. Muhammed Örnek, Afyonkarahisar Valimiz Sayın Aziz YILDIRIM ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcımız Sayın Mehmet ERSOY günün anlam ve önemine istinaden yaptığı konuşmalar ile programın selamlama bölümü sona erdi.
Yapılan konuşmaların ardından kısa bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda Belediye Başkanımız Sayın Mustafa ÇÖL Sandıklı İlçemiz ve Bakanlık tarafından gerçekleştirilecek konular ve yapılması düşünülen projeler hakkında Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcımız Sayın Mehmet ERSOY ile görüş alış verişinde bulundular. Gerçekleştirilen kısa toplantı çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.
 
 
Editör: Haber Merkezi