Bakan Eroğlu’ndan Vali Tutulmaz’a Hayırlı Olsun Ziyareti.

Afyonkarahisar’daki programı dahilinde ilimize gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, görevine yeni başlayan Vali Mustafa Tutulmaz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Hükümet Konağı önünde karşılanan Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu ziyaret öncesinde şeref defterini imzaladı.

Daha sonra ziyaret sırasında Bakan Eroğlu’na, ziyaretlerinin kendilerini şereflendirdiğini belirterek ve hoş geldiniz diyerek sözlerine başlayan Vali Tutulmaz; “ Afyonkarahisar’ı tanımaya çalışıyorum. Daha öncesinde Afyonkarahisar’ımız zaten 34 yıldır tanıdığım bir il. Afyonkarahisar’ın bilhassa son 10-15 yıllık süreçte her geçen gün kalkınmasına yakinen şahit olduk. Bunda emeği geçen başta zatıâliniz olmak üzere, milletvekillerimize ve diğer siyasilerimize huzurlarınızda teşekkür etmek istiyorum. İlimize gerçekten büyük katkılarınız var. Bugüne kadar elde ettiğimiz bilgileri ve tecrübeleri burada harmanlayarak sizin liderliğinizle inşallah ilimizi daha iyi bir aşamaya getirmeye çalışacağız. Tekrar hoş geldiniz diyorum“ dedi.

Vali Mustafa Tutulmaz’ın Afyonkarahisar Valisi olarak göreve başlamasının Afyonkarahisar’a ve kendisine hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum diyerek sözlerine başlayan Bakan Eroğlu; “ Valimiz ilimize tayin olarak görevine başladı. Kendisi değerli bir Valimizdir. Bu vesileyle ona da ilk ziyareti yapalım dedik. İnşallah Valimiz de kendi valilik döneminde ilimizde çok güzel hizmetlere imza atacak, buna yürekten inanıyoruz. Zaten Afyon’da çok değişti, muhteşem bir dönüşüm yaşadı. Tabii ki Afyonlular bunu belki içinde yaşadıkları için değerlendiremiyorlar, ama dışarıdan gelenler ya da dışarıdan bir bakışla Afyon ‘da muhteşem bir dönüşümün, muazzam bir gelişmenin olduğunu biliyorsunuz. Afyon mutluluk sıralamasında şu anda Türkiye ikincisi, inşallah birinci sıraya yükseleceğiz. Afyonlular mutludur, çalışkandır, vatana, millete, bayrağına bağlı güzel insanlardır, yiğit insanlardır. Dolayısıyla bende Afyonkarahisarlı olmaktan dolayı vekillerimle birlikte gerçekten gurur duyuyorum. İnşallah bu dönemde de birlikte güzel hizmetlere imza atacağız. Ak Parti kampının tekrar Afyonkarahisar’da yapılması yönünde karar alındı. Dolayısıyla inşallah 6-7-8 Ekim tarihlerinde Afyonkarahisar ’da olacağız. Ben bu toplantıların Afyonkarahisar’a çok önemli bir kazanç sağladığına inanıyorum. Bundan dolayı da gerçekten sevinçliyiz. İnşallah hayırlara vesile olur. Ayrıca bugün kabinede bazı değişiklikler yapıldı. Yeni kabinenin de hayırlı olmasını gönülden temenni ediyorum. İnşallah güzel hizmetler yapılacaktır. Valimizi ziyaret edeceğiz, birlikte Afyon’un meselelerini görüşeceğiz” dedi.

Basın mensuplarının ülke gündemi ile ilgili sorularını da yanıtlayan Bakan Eroğlu, ziyaretin sonunda Valimiz Tutulmaz ve beraberindeki heyetle Valilik binası önünde toplu fotoğraf çekimi ile Valilik programı sona erdi.

Editör: Haber Merkezi