BAKAN EROĞLU, ZİYARETLERE DEVAM ETTİ
Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu 8.Ana Bakım Merkezi Komutanlığı ile 2. Küçük Sanayi Sitesini Ziyaret Etti.
 2 günlük ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere ilimize gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu ziyaretinin son gününde 8.Ana Bakım Merkezi Komutanlığı ile 2. Küçük Sanayi Sitesini Ziyaret Etti.
Günün il ziyaretini 8. Ana Bakım Merkezi Komutanlığına yapan Bakan Prof. Dr. Veysel Eroğlu burada Vali İrfan Balkanlıoğlu, K.K.Lojistik Komutanlığı Bakım Komutanı Tuğg. Sıtkı Varlı, Garnizon Komutanı Tuğg. Gökhan İsmet Gülmez, 8. Ana Bakım Merkezi Komutanı Bakım Alb. Yaşar Tiryaki, İl Jandarma Komutanı J.Kd.Alb. Yusuf Kenan Topçu ve İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel tarafından karşılandı.
Burada Askeri Fabrika Komutanı Bakım Alb.Yaşar Tiryaki tarafından farikanın faaliyetlerine ilişkin kısa bir sunum yapıldı. Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, burada yaptığı konuşmada Türk Silahlı Kuvvetlerinin önemine değinerek, güçlü Türkiye’nin güçlü bir ordu ile bölgede söz sahibi olabileceğine dikkat çekti. Ziyaretin anısına şiltlerin verilmesinden sonra başta Bakan Eroğlu olmak üzere tüm protokol üyelerine fabrikanın çeşitli bölümleri gezdirilerek, üretilen askeri ürünler hakkında bilgiler verildi.
Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu daha sonra 2. Küçük Sanayi Sitesini ziyaret ederek buradaki esnaflar ile bir araya geldi. 2. Küçük Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Keser ve yönetim kurulu üyeleri tarafından idari binanın önünde çiçeklerle karşılanan Bakan Eroğlu ve beraberindekilere Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Keser tarafından 2.Küçük Sanayi Sitesi hakkında bilgiler verildi. 2. Sanayi Sitesi Başkanı Mustafa Keser tarafından sanayi sitesine katkılarından dolayı başta Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’na, Vali İrfan Balkanlıoğlu’na, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a ve diğer bakanlık çalışanlarına teşekkür edildi.
Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu burada yaptığı konuşmada, sanayi esnafının çok çalışan, çok üreten ve az tüketen insanlardan oluştuğunu belirtirken, Türkiye’nin çalışkan esnafımız sayesinde ayakta kaldığını ve 2023 yılı hedeflerine de esnafımızın gayretleri ile ulaşacağımızı belirtti. Bakan Eroğlu, Afyonkarahisar Belediyesine Sanayi Sitesine yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederken, Belediye ve Bakanlık olarak bundan sonra da sanayi sitemizin daha da güzelleştirilmesi ve çalışanlarımızın rahat bir ortamda çalışmaları için hizmetlere devam edeceğini ifade etti.
Editör: Haber Merkezi