BAKAN EROĞLU, ‘TEK SEVDAMIZ TÜRKİYE’ TIR’INI ZİYARET ETTİ

 

AK Parti Afyonkarahisar İl Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından ‘Tek Sevdamız Türkiye’ TIR’ı Anıtpark önünde Orman ve Su İşleri Bakan Veysel Eroğlu’nun katılımıyla açıldı.

 

Afyonkarahisar’da bir ilke imza atarak ‘Eski ve Yeni Türkiye’nin yer aldığı fotoğraf ve dövizlerden oluşan ‘Tek Sevdamız Türkiye’ TIR’ı görücüye çıktı. Bakan Veysel Eroğlu’nun katılımlarıyla açılışı gerçekleşen ‘Tek Sevdamız Türkiye’ TIR’ı büyük ilgi gördü. İl Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından titizlikle hazırlanan TIR’da geçmişten günümüze birçok konu yeniden dile getirilmesini sağladı. Gençlik Kolları olarak güzel bir çalışmaya imza attıklarını belirten Başkan Dilek Hanım Çengel, TIR’ın merkezin yanı sıra 17 ilçeyi dolaşacağını ifade etti. Çengel, “Tek Sevdamız Türkiye TIR’ı hazırlayarak geçmişten günümüze eski ve yeni Türkiye’yi vatandaşlarımıza bir kez daha göstermek istedik. TIR’ın içerisinde seçim beyannamemiz, icraatlarımız, eski ve yeni Türkiye karşılaştırmaları, Afyonkarahisar’ın nerden nereye geldiği ve gazetelerde yer alan haberlerin oluşturduğu fotoğraf ve dövizler var. TIR’ımız 17 ilçeyi dolaşarak, halkımızla ve gençlerimizle buluşacak” dedi.

 

GENÇLERİMİZİ KUTLUYORUM

İl Gençlik Kolları tarafından hazırlanan ‘Tek Sevdamız Türkiye’ TIR’ını gezen Bakan Veysel Eroğlu, Başkan Çengel ve gençlere güzel bir çalışma hazırladıkları için teşekkür etti. Gençlerle sohbet ederek onlara karanfil dağıtan Bakan Veysel Eroğlu, fotoğrafları ve dövizleri inceleyerek, “Halkımız her şeyi biliyor. Ülkemiz de son 13 yılda muazzam değişim sağlandı. Yatırım ve hizmetler ile ülkemiz ilerledi. İcraatlarımızın, seçim beyannamemizin her aldığı fotoğrafları gördük. Gençlerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” diyerek konuştu. Konuşmaların ardından Bakan Eroğlu ve beraberindekiler gençlerle sohbet ederek, toplu fotoğraf çektirdi. Bakan Veysel Eroğlu’na ziyaretinde İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser, İl Genel Meclis Başkanı Salih Sel, Milletvekili adayları Hatice Özkal ve Cengiz Sağlam, İl Kadın ve Gençlik Kolları Başkan ve yönetimleri ile çok sayıda vatandaş katıldı. 

Editör: Haber Merkezi