Attila, İsminin Verildiği Okulda İncelemelerde Bulundu
Devlet eski Bakanları’ndan İsmet Attila, Afyonkarahisar merkeze bağlı Sülümenli beldesinde isminin verildiği okulu ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
Gerçekleştirilen ziyarette eski bakan İsmet Attill’yı Sülümenli Belediye Başkanı İsmail Çakal ve Sülümenli İsmet Attila Orta Okulu Müdürü Ahmet Aladağ karşıladı. Ziyaretinde önce sınıfları gezen İsmet Attila, daha sonra yaptığı açıklamasında eğitimcilerin kendisine aktardığı bilgiler doğrultusunda okul öğrencilerinin başarısının takdire şayan olduğunu kaydetti. Okulun, aynı zamanda Sağlık ve Milli Eğitim Bakanlıkları tarafından, okulların temizlik ve hijyen konusunda teşvik edilmesi amacıyla yürütülen Beyaz Bayrak Projesi, kapsamında aldığı, ‘Beyaz Bayrağı’nda’ takdire şayan olduğunu dile getiren Attila, öğrencilere ve eğitimcilerin başarılarının ömür boyu sürmesi dileğinde bulundu. İsmet Attila yaptığı incelmelerin ardından, daha sonra okul öğretmenleri ile öğlen yemeğinde bir araya geldi.
Yemekte bir konuşma yapan okul müdürü Ahmet Aladağ ise Afyonkarahisar’ın eğitimde hak ettiği yere kavuşması için okul yönetimi, öğretmenler ve öğrenciler olarak özverili bir şekilde çalıştıklarını kaydetti. Eğitimde başarının öğretmen, öğrenci ile veli arasında oluşturulacak güçlü diyalog ile sağlanacağını belirten Aladağ, öğrencilerin başarıyı yakalamaları için öğretmenlerinin her türlü desteği kendilerini sunduğunu söyledi.
Yemeğin ardından eğitimciler ile sohbet etmeyi de ihmal etmeyen İsmet Attila daha sonra beldeden ayrıldı.İhlas Haber Ajansı
Editör: Haber Merkezi