ATSO’dan Baro’ya Ziyaret

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası heyeti, Afyonkarahisar Barosu’nu ziyaret etti. ATSO heyetinde Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, Meclis Başkanı Mustafa Ali Çelikten, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hayrettin Güzbey, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Bekir Bayana, Yönetim Kurulu Üyeleri Ekrem Demirel, Fatih Mühsürler, Kerem Güzel, Mehmet Kumartaşlı ve Ömer Özpınar yer aldı. Afyonkarahisar Baro Başkanı Av. Turgay Şahin’in ev sahipliği yaptığı ziyarette Baro Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Av.Buket Aydoğuş, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Av. Sedat Toprak, Yönetim Kurulu Üyeleri Av.Huriye Çiçek Mihrioğlu, Av. Erhan Doğan ve Av. Onur Çelik de hazır bulundu.

“ORTAK PAYDAMIZ AFYONKARAHİSAR”

Ziyaret hakkında değerlendirme yapan ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, “Malumunuz olduğu üzere geçen ay yaptığımız seçimlerde yine üyelerimiz dördüncü dönem Yönetim Kurulu Başkanlığı’na bizi layık gördüler. Yeni görevimize başlamış olduk. Sizleri de ziyaret etmek istedik. Çünkü sizler bizim için önemlisiniz. Sizin de göreviniz boyunca, bizim de göreviniz boyunca, hem Baromuz, hem de Ticaret ve Sanayi Odamız, Afyonkarahisar için kendi konularında olsun, başka konularda olsun ne lazımsa birbirine destek olarak bugünlere geldik. Bundan sonra da ortak paydamız Afyonkarahisar. Sizin seçimleriniz de bizim seçimlerimiz sırasına denk geldi. Sizi de bir kez daha sizin üyeleriniz bu makamda görmek istediler. Hem ‘hayırlı olsun’ ziyareti, hem de bizim seçimimiz neticesinde bir ziyaret gerçekleştirmek istedik” dedi.

“AFYON İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

ATSO Meclis Başkanı Mustafa Ali Çelikten de “Bizler seçildik, sizler de seçildiniz. Hayırlı, uğurlu olsun. Hüsnü Başkanımız’ın dediği gibi birlikte Afyon’a hizmet odaklı olmak üzere birlikte, beraber, daha iyi, birlikte hareket etmek amaçlı, Afyon için çalışacağız. Biz Afyonumuz’un bir potansiyelinin olduğunun bilincindeyiz. Bu potansiyeli hep birlikte harekete geçireceğiz” ifadelerine yer verdi.

“İŞ DÜNYASININ YANINDAYIZ”

Afyonkarahisar Baro Başkanı Av. Turgay Şahin de ziyaret dolayısıyla teşekkür ederek “Dördüncü dönemini yaşayan ve seçilen Hüsnü Başkanım’ı birkez daha tebrik ederim. Güvene layık olduklarını gösterdiler. Meclis Başkanım’ı ve Yönetim Kurulu Üyeleri’ni de tebrik ederim. Bir şehrin omurgası, onun sanayi ve işadamı yapısı üzerine oturuyor. Şu anda Afyonumuz’un en önemli kurumlarımızın başında ne geliyor, deseniz; Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası ismini vermekten tereddüt etmeyiz. Eski sosyalist dünya görüşünün bir sınıflandırması var: Altyapı ve üstyapı kurumları… Bütün dünyayı böyle izah ederler. Hukuk ve iş dünyası, altyapı ve üstyapı; ama birbirine dayanan, birbirini tamamlayan bir bakış açısı getiriyorlar. Hukuk olmadan elbette ticari hayatın, günlük hayatın yürümesi mümkün değil. Hukuk ne kadar az görünür; ne kadar az gündeme gelir ve ihtiyaç duyulursa o kadar iyidir. Kendini gizleyebilen hukuk, aslında başarılı hukuktur. İnşallah hiçbir hukuki ihtilafın olmadığı, bize ihtiyaç duymadığınız bir dönem temenni ediyorum hepinize ve Afyon’daki iş dünyasına. Elbette ihtiyaç hasıl olduğunda biz sanayicilerimizin, iş adamlarımızın ve tabii ki üst kuruluşu olan ATSO’nun yanındayız. Bugüne kadar olduğu gibi, bir hemşehricilik kültürü ve bakış açısıyla ilimiz için ve nihayetinde mensubu olduğumuz milletimiz ve yaşadığımız vatanımız için elimizden geleni yapmak ödevi ile kendimizi yükümlü hissediyoruz” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi