Ata’nın İzinde Pedal Çevirdiler.

Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen ‘Samsun'dan Muğla'ya Ata'nın İzinde Bisiklet Turu’na katılan bisiklet takımı sporcuları Muğla'ya giderken ilimizde mola verdiler.

İlimizi geçişleri sırasında Vali Mustafa Tutulmaz'ı ziyaret eden Türkiye Bisiklet Federasyonu Muğla Temsilcisi Hüseyin İlker Cömert ve bisiklet sporcuları, Gençlik Haftası kapsamında düzenlenen bisiklet turu hakkında Vali Tutulmaz’a bilgiler aktardı.

Afyonkarahisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü İsmail Barın’ın da hazır bulunduğu ziyaret sırasında Türkiye Bisiklet Federasyonu Muğla Temsilcisi Cömert, bu yıl dördüncüsü düzenlenen tura 20 kişinin katıldığını belirtti. Vali Tutulmaz’ın misafirperverliğinden ve ilgisinden dolayı şükranlarını sunan Cömert; “Muğla’lı bisikletçilerimiz, 5 gün gibi kısa sürede önemli mesafeyi kat ederek hem zamanla yarışıyor, hem de Türk gencinin imkan sağlandığı zaman neler başarabileceğini gösteriyorlar. ‘Samsun'dan Muğla'ya Ata'nın İzinde Bisiklet Turu’na ilgi çok büyük bu anlamda bizlere destek olan herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Bisiklet sporcularını ilimizde ağırlamaktan memnun olduğunu belirten Vali Tutulmaz; “Zaferin başkenti Afyonkarahisar'da böylesine anlamlı bir etkinliğe destekte bulunmak bizleri memnun etmektedir. Samsun’dan yola çıkıp Çorum, Ankara ve oradan da Afyonkarahisar’a gelen bisiklet sporcularına Muğla'ya kazasız ulaşmalarını temenni ediyorum.”dedi.

Editör: Haber Merkezi