ASLAN: SEÇİM SONRASI BÜTÜN OYUNLARI BOZACAĞIZ
MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Aziz Aslan, ülke gündemini değerlendiren basın açıklamasında:
                “Seçimler yaklaştıkça ülkemiz üzerinde kötü emelleri olanlar, son yıllarda ve özellikle de son aylardaki karışıklıklardan da faydalanarak seçim sonrası hedeflerini ortaya koymaktadırlar.
                Bu doğrultuda BDP eş başkanı Selahattin Demirtaş;”Seçimden sonra özerkliği ilan ediyoruz.” diyor. Yine Ahmet Türk; “Kürdistan sınırları.” Diyor.
                VATAN HAİNLERİ AMACINA ULAŞIYOR
                Bu sözler, mevcut hükümetin BDP ve PKK’ya vermiş olduğu taviz ve taahhütlerin sonucu değilse nedir? Başbakan “Paralel devlet” ararken Ülkemin sınırları içerisinde devlet kurulmaktadır ve hükümetten ses çıkmamaktadır. Aylardır doğu illeri illegal örgütlere bırakıldığına göre ve hükümet bu konuya tepki gösterip ve bu olumsuzluklara müdahale etmediğine göre önceden anlaşılmış olduğu sonucuna varılması gayet doğaldır. Ayrıca da hükümet temsilcilerinin anketlerde MHP’nin oylarını düşürün, BDP nin oylarını yükseltin şeklindeki talimatları da hükümetin BDP ile ortak çalıştığı sonucunu doğurmaktadır.
                Bütün bunlar hükümetin 17 Aralık Yolsuzluk ve rüşvet operasyonundan sonra panikle başkalarını suçlayarak olayları çarpıtmasıdır. Oysaki milletimiz, olayların çarpıtılması yerine yolsuzluk ve rüşvetin üzerine gidilmesini beklemektedirler.
                ANLAŞMA YOKSA SUSMAK NİYE?
                Doğu ve güneydoğu politikaları ve dış politikaları eleştirerek ve bütün bunların milletimiz üzerinde oynanan kirli oyunlar olduğu düşüncemizi her durumda adeta milletimize haykırmaktayız. Üzülerek her söylediğimizin gerçekleştiğini görmekteyiz. Her geçen gün vatan hainleri emellerine ulaşmaktadır. Hükümet, bazı STK’lar ve yandaş basın ise bu durumu seyretmektedir. Anlaşma yoksa neden susuyorsunuz? Hatta bıyık altından sırıtmaktadırlar. Hainler amaçlarını haykırıp dururken, bizi yönetenler yine gündem değiştirerek milletimize hazmettirme planları yapmaktadırlar. “Günümü kurtarayım” anlayışı ile makarna, kömüre göre tercih kullanan bazı vatandaşlarımız ise istemeseler de bu bölünmeye destek vermiş olmaktadırlar.
                HÜKÜMET DOĞUNUN BÖLÜNÜLMESİNE ACİLEN ENGEL OLMALIDIR.
                Hükümet komşularla uğraşırken kendi insanını unuttuğu gibi, şimdi de yargı ve emniyet güçleri ile uğraşırken doğu ve güneydoğuyu unutup hainlere teslim etmiştir. Bütün bunların rastgele olduğunu düşünmek safdillik olur. Memleket konusunda azcık ta olsa endişeleri olan her vatan evladı bu boş vermişliğin bir anlaşma ve taahhütten kaynaklandığını bilmektedir. Vicdanını sesini dinleyen herkes ülkenin bu gidişinden rahatsızdır. Hükümet, milletiyle restleşmeyi bırakıp, doğu illerimizde neler olup bittiğine bakmalıdır.
                Ancak şu unutulmamalıdır;milletimiz ilk seçimlerde bütün bu oyunlara dur diyecektir. Milliyetçi hareket partisi siyaset arenasında olduğu sürece de bölünmeye fırsat vermeyecektir.”dedi.
Editör: Haber Merkezi