Aslan, Merkez İlçe Başkanları ile buluştu
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar İl Başkanı Aziz Aslan, Afyonkarahisar'da MHP’de geçmişten bugüne görev yapmış olan eski merkez ilçe başkanları ile bir araya geldi.
MHP Afyonkarahisar İl Başkanlığı binasında gerçekleştirilen toplantıya Aziz Aslan’ın başkanlığında eski Merkez ilçe Başkanları'ndan Ramazan Yavuz Deveci, Mehmet Karagöz, Şeref Alpata, Mustafa Adnan İlter, M.Emin Güzbey, Ahmet Dikyamaç, Mevcut Merkez İlçe Başkanı Alper Yağcı ve İl Başkan yardımcıları ile il yönetim kurulu üyeleri katıldılar.
Geçtiğimiz haftalarda MHP'de görev yapmış Eski İl Başkanları ile bir araya gelerek istişare toplantısı yaptıklarını hatırlatan MHP il Başkanı Aziz Aslan, "Afyonkarahisar'da başarılı olmak zorundayız. Şartlarımız ne kadar ağır olursa olsun güç birliği içinde başarıyı topyekun yakalayabilmek için bütün arkadaşlarımızla fikir alış verişinde bulunuyoruz. Gruplar olarak partimizin her kademesinde daha önce görev yapmış olan bütün arkadaşlarımızı toplantıya çağırıyor ve görüşlerine başvuruyoruz.
Geçtiğimiz hafta ilk toplantıyı eski il başkanlarımızla, ikinci toplantıyı ilgili kuruluşlarımızla ve üçüncü toplantıyı da eski merkez ilçe başkanlarımız ile gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Görevleri, sıfatları ne olursa olsun bütün arkadaşlarımızın fikirleri bizler için çok değerlidir. Amacımız bütün mensuplarımızı faaliyetlerimizin içine katarak partimizi Afyonkarahisar'da zirveye taşımak. Hedef birinci parti olmak ve ilk olarak mahalli idareler seçiminde başarılı olmaktır. Bundan sonraki toplantılarımızda eski yöneticilerimiz ve meclis üyelerimizle istişare edeceğiz" diye konuştu.
Toplantıya katılan eski merkez ilçe başkanları da "Bu toplantının başarıya gitme yolunda çok faydalı olacağını, başarıya katkı için herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğini" ifade ettiler.
Editör: Haber Merkezi