Aşkın Şarkıları' Konseri Mest Etti
Alimoğlu Kültür Sanat Araştırma Derneği (AKSAM) Türk Sanat Müziği Topluluğu 'Aşk'ın Şarkıları' konseriyle sanatseverlere unutulmaz bir gece yaşattı.
AKSAM Türk Sanat Müziği Korosu Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) ANS Kampüsü Atatürk Kongre Merkezi'nde Aşk'ın Şarkıları isimli konserini gerçekleştirdi. Konsere Afyonkarahisarlı sanatseverler yoğun ilgi gösterdi. Koronun şefliğini AKÜ Devlet Konservatuvarı Öğretim Görevlisi Burhan Kul yaptı. Koroya Türkiye Radyo ve Televizyonu (TRT) İzmir Radyosu ve AKSAM saz sanatçıları eşlik etti. Koronun yanı sıra dört farklı solist de performanslarıyla göz doldurdu.
Konserin aşk şarkılarından oluşan repertuarına TRT Sanatçısı Mehmet Şafak da şarkılarıyla zenginlik kattı. Kendisine eşlik eden AKSAM Türk Sanat Müziği Korosu'na beğenilerini ifade eden Şafak, amatör olmasına rağmen koronun çok başarılı icralarda bulunduğu kaydetti. Konserin kapanışı ise bir aşk şarkısıyla değil, hikayesi dramatik bir aşka dayanan Afyon türküsüyle oldu.
AKSAM Türk Sanat Müziği Korosu Şefi Burhan Kul koro üyelerine, "Amatör koroların bu ülkedeki yüz akısınız" diyerek, teşekkürlerini sundu. AKSAM Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Alimoğlu da katılımlarından ötürü Mehmet Şafak ve Derya Kaya'ya teşekkür plaketi takdim etti. -
Editör: Haber Merkezi