Anjiografi Cihazı Hizmete Sunuldu

İlimiz Devlet Hastanesi Kardiyoloji ve Kalp Damar Cerrahisi Bölümünde kullanılmak üzere İl Özel İdare bütçesi imkanlarıyla alınan Anjiografi Cihazı Valimiz Hakan Yusuf Güner’in katıldığı törenle hizmete sunuldu.
Valimiz Güner’in yanı sıra İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri  Dr. Ayhan Erenoğlu ve Devlet Hastanesi üst düzey yöneticilerinin katıldığı törende konuşan Valimiz Hakan Yusuf Güner: “İl Genel Meclisi Başkanımıza, İl Genel Meclisi Üyelerimize, İl Özel İdaresi çalışanlarımıza sağlık konusunda göstermiş oldukları hassasiyetten, insanımıza göstermiş oldukları hassasiyetten dolayı ve bu kaynağı meclis olarak bu insan hayatı için önemli olan  cihazın hizmete sunulması için gerekli ödeneği tahsis etmelerinden dolayı şükranlarımı iletiyorum. Hayati önem taşıyan bu cihaz eski parayla 1 trilyon 200 milyar liraya mal olmuştur. İl Özel İdaresinin imkanları çok geniş değil aslında. Bu anlamda Meclisimizin buraya bu kaynağı ayırması birazda sizin başarı beklentinizin, başarı grafiğinizin de yükselmesiyle paralel gitmeli. Bu anlamda bu kaynak buraya tahsis edilmiş ve bizlere bu imkan sunulmuştur. Bundan sonra sizden iyi hizmetler bekliyoruz. Vatandaşlardan dua talep ediyoruz. “İnsanı yaşat ki, devlet yaşasın” anlayışıyla inşallah sizlerinde sağlık boyutuyla insanlarımızı yaşatmaya önemli katkılar sunacağınıza inanıyorum. Allah devletimize, hükümetimize zeval vermesin, Allah birliğimizi, beraberliğimizi ve ağız tadımızı bozmasın, Anjiografi Cihazımızın İlimiz sağlık sektörüne hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 
Anjiografi Cihazı hakkında Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Ayhan Erenoğlu ve diğer uzmanlar tarafından bilgi verilmesinden sonra cihaz hizmete sunuldu. Programın sonunda anjiografi cihazının alınmasına destek ve katkılarından dolayı İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel’e Valimiz Hakan Yusuf Güner tarafından plaket takdim edildi.
 
Editör: Haber Merkezi