“Amatör ruhla siyaset yaptım”
Geçtiğimiz hafta sonu yapılan kongrede İl Başkanlığı’nı kaybeden Nevzat Ercan duygusal bir açıklama ile görevine veda etti.

CHP İl Başkanlığı görevini 17 aydır yürüten Veteriner hekim Nevzat Ercan “Siyaset yapmanın zor olduğunu biliyordum .Tamamen amatör bir ruhlasiyaset yaparken bazen haksız eleştirilere maruz kalmakbazen sevilip sayıldığını görmektakdir edilmek siyasetin bir cilvesi olsa gerek”dedi.
Yeni başkana kutlama
Siyaset yaparken kendi çıkarlarını hiç düşünmediğini söyleyen Ercan“Elimden geldiğinin en iyisini yapmaya çalıştımson 6 aydır dar bir kadro ile çalıştım.Yeniden aday olurken de bu sıkıntıları bildiğim için CHP ye güç katacak bir ekiple yola çıkmayı düşündüm.Ama partililerimiz tercihini başka bir arkadaşımızdan yana kullandı. Kendisine ve ekibine başarılar diliyorum” şeklinde konuştu
Herkese teşekkür etti
Nevzat Ercan açıklamasının şöyle sürdürdü. “Çalıştığım süre zarfında sıcak ilgisini gördüğüm ilimiz protokolüne düzeyli bir siyaset anlayışı ile ülkemiz çıkarları ve Afyonkarahisar halkı için çalışma yapan diğer siyasi parti başkan ve yönetimlerine sivil toplum örgütlerine her zaman yakın ilgisini gördüğüm Afyonkarahisar basın mensuplarına Cumhuriyet Halk Partisinin değerli üyelerine; verdikleri katkılar için teşekkür ediyor Tüm Afyonkarahisarlı hemşehrilerimize sevgi ve saygılarımı sunuyorum”
Editör: Haber Merkezi