Akü'nün Minikleri de Mezun Oldu
Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) kreşinde öğrenim gören 20 öğrenci, ANS Kampusü Okul Öncesi Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi bahçesinde gerçekleştirilen tören ile mezun oldular.
'Renkli Ev' olarak da bilinen AKÜ Kreşi'nde 20 minik öğrencilerinin ilkokula başlamaları nedeniyle düzenlenen mezuniyet törenine, AKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hakkı Yazıcı ve AKÜ Sosyal Tesis Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mustafa Sandıkçı ve Kreş Sorumlusu Nahide Özdemir'in yanı sıra kreş öğretmenleri ve öğrencilerin aileleri katıldı.
Törenin açış konuşmasını yapan AKÜ Sosyal Tesis Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mustafa Sandıkçı, 'Her renk gibi her çocuk farklıdır' felsefesi ile hareket ederek, her renkten çocuğu yarınlara yetiştirdiklerini kaydetti. Okulu verdiği eğitim ile çocukların, paylaşımcı, özgüveni olan, aileye ve dostluğa önem veren bireyler olarak yetiştirilmesinin hedeflendiğini dile getiren Sandıkçı, "Sevgili veliler, bizlere emanet ettiğiniz ve canınızdan kıymetli öğrencilerin farklı yönleri ile gelişimine katkı sağlamak amacıyla oyun, spor, bireysel ve grup çalışmaları gibi etkinlikler ile dolu dolu bir yıl geçirdiler. Okulumuzun Afyonkarahisar için en gözde kreş ve anaokulu olması, yavrularınıza iyi bir ev sahipliği yapabilmek ve onların donanımlı olarak yetiştirilmesi açısından bizlere yardımcı olan herkese teşekkür ederiz" diye konuştu.
Mezuniyet töreninde, 3-6 yaş arasındaki kreş öğrencileri tarafından sunulan folklor, koro, dans gösterileri yer aldı. Gösterilerin ardından diploma ve kep törenine geçildi. Kreş öğrencileri mezuniyet diplomalarını AKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hakkı Yazıcı ve AKÜ Sosyal Tesis Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mustafa Sandıkçı ve Kreş Sorumlusu Nahide Özdemir'in elinden aldılar.İHA
Editör: Haber Merkezi