AKÜ’de, Semih Saygıner'den önce söyleşi sonra şov

Milli bilardocu dünya şampiyonu Semih Saygıner, Afyonkarahisar'da öğrencilerle bir araya geldiği söyleşide hayat hikayesini anlatırken, sonrasında da gösteri yaptı.
 
Afyon Kocatepe Üniversitesi'nde (AKÜ) düzenlenen Koç Spor Fest kapsamında dünya şampiyonu milli bilardocu Semih Saygıner, Atatürk Kongre Merkezi'ndeki söyleşide öğrencilerle bir araya geldi. Dünya şampiyonluğuna kadar giden hayat hikayesini öğrencilere anlatan Semih Saygıner, bilardoya arkadaşlarının davetiyle tesadüfen başladığını, bilardonun bir meslek olarak görülmemesi sebebiyle çevresi tarafından iş arama baskısı gördüğünü söyledi. Türkiye'de Bilardo Federasyonu kurulmadan önce dünya şampiyonlukları kazandığını kaydeden Saygıner, bilardo sporunda yaşanan sorunların federasyonun kurulmasıyla azaldığını ve daha planlı işleyiş kazandırıldığını vurguladı.
 
AKÜ'DE ŞOV YAPTI
 
Milli bilardocu Semih Saygıner, Üniversite Sporları Federasyonu'nun düzenlediği Üniversiteler Arası Voleybol ve Eskrim Şampiyonları kapsamında da AKÜ Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) spor salonunda öğrencilerle buluştu. Burada bir gösteri yapan Semih Saygıner, birbirinden zor vuruşlarla kendisine hayran bıraktı. Şovun sonunda Semih Saygıner, öğrencilerin fotoğraf çektirme talebini geri çevirmedi.
 
Editör: Haber Merkezi