AK Parti’den Ziyaret Turu

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu ve AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, ziyaret turuna çıktı. İkilinin ilk durağı Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Karabacak oldu. Ziyarette kentte yapılan çalışmalara yönelik karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Karacak, Milletvekili Eroğlu ile Başkan Uluçay’a çalışmalarında başarılar diledi.

İKİNCİ DURAK BARO OLDU

AK Parti heyetinin ikinci durağı geçtiğimiz günlerde yapılan genel kulla güven tazeleyen Baro Başkanı Av. Tugay Şahin’e oldu. Ziyarette AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu ve AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay’ın yanı sıra AK Parti yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.

GÜNDEMDE EĞİTİM VARDI

AK Parti heyetinin son ziyareti Eğitim Bir- Sen Şube Başkanı Mustafa Arslan’a oldu. Arslan, Afyonkarahisar’ın eğitimine yönelik bilgiler verdi. Kentin eğitimiyle ilgili sorunların konuşulduğu ziyarette başarıya yönelik atılacak adımlar değerlendirildi.

VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ

Ziyaret sonunda açıklamalarda bulunan İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, bir dizi ziyaret turuna çıktıklarını ifade ederek şöyle konuştu; “Geçtiğimiz günlerde arka arkaya genel kurullar oldu. Yeniden başkan seçilen Baro Başkanımız ve Eğitim Bir- Sen Başkanımıza yönelik ‘Hayırlı olsun’ ziyareti gerçekleştirdik. Bunun yanında Cumhuriyet Başsavcımız Fatih Karabacak’a da nezaket ziyaretinde bulunduk. AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı olarak, kentin gelişmesine yönelik yapılan çalışmalara her zaman elimizden gelen desteği verdik, bundan sonrada vereceğiz. Eğitimden, sağlığa, teknolojiden, yeşil alana, yol çalışmalarından, demiryoluna kadar her alanda yatırımlarımız oldu. Üretim başta olmak üzere Afyonkarahisar’ın Türkiye genelinde her alanda ilk sıraya oturması için var gücümüzle çalışacağız”

KALBİMİZ BU MİLLET İÇİN ÇARPIYOR

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu da, bakanlık döneminde Afyonkarahisar’a yönelik yaptığı yatırımları değerlendirerek konuşmasını şöyle sürdürdü: “Bizler AK Parti çatısı altında Türkiye için Afyonkarahisar için çalışıyoruz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın koyduğu 2023 hedeflerine, 2071 hedeflerine başarıyla uluşmak için çalışıyoruz. Kalbimiz bu millet için çarpıyor, bundan sonrada öyle olacak.”

Editör: Haber Merkezi