AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARININ, ESOB ZİYARETİ

 

Seçim çalışmaları kapsamında çalışmalarına devam eden AK Parti Milletvekili ve 25. Dönem Milletvekili Adayları Halil Ürün, Remziye Sıvacı ve Fatih Beder, Afyonkarahisar’da bulunan STK’ları ziyaret etmeye devam ediyor. Ziyaretlerde konuşan Ürün, “Yetkiyi verin anayasayı değiştirmek boynumuzun borcudur” dedi.

 

Ziyaretler kapsamında Esnaf Sanatkârlar Odalar Birliği Başkanı (ESOB) Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Konak ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret eden Milletvekili Adayları Halil Ürün, Remziye Sıvacı ve Fatih Beder, burada esnafın genel sıkıntıları ve varsa taleplerini dinledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ESOB Başkanı Abdülkadir Konak, ESOB hakkında AK Parti heyetine bilgiler verdi. Esnaf Odalar Birliği’nin Afyonkarahisar’da 18 bin üyesi ve 37 oda Başkanı olduğunu ifade eden Konak, 37 odanında üst birliği de Esnaf Sanatkârlarve Odalar Birliği olduğunu belirtti. “Siz halkın sözcüsüsünüz partililer olarak, bizde esnaf ve sanatkarınsözcülüğünü yapmaya gayret ediyoruz” diyen Konak “AK Parti hükümeti esnaf ve sanatkara geçtiğimiz dönemlerde ciddi bir önem verdi. Özellikle de krediler, sicil aflar, yeniden yapılandırmalarda konularında destek verdi ve destek vermeyede devam ediyor” diye konuştu.

 

SEÇİMLERİN HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUM

Ziyarette konuşan AK Parti Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser ise; “Bizler AK Parti İl ve Merkez İlçe ile Milletvekili Adaylarımız ile nezaket ziyaretinde bulunalım veesnaf ziyaretlerine başlamadan önce sizlerin hal ve hatırını soralım hemde sizler ile fikir alışverişinde bulunalım istedik. 7 Haziranda yapılacak olan Milletvekili Genel Seçimlerinde desteklerinizi bekliyoruz. Seçimlerin Afyonkarahisar ve Türkiye’ye hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

 

7 HAZİRANDAN SONRA 4 YIL SEÇİM GÖZÜKMÜYOR

7 Haziranda yapılacak olan seçimlerin hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ederek sözlerine başlayanAK Parti Afyonkarahisar Milletvekili 25. Dönem Milletvekili Adayı Halil Ürün; “Ülkede çok ciddi bir seçim yapılıyor. Şuana kadar Elhamdülillah birkaç küçük istisna hariç kazasız belasız yürüyor. Yapılacak olan seçimler çok önemli çünkü 7 Hazirandan sonra 4 yıl seçim görünmüyor. Ancak olağanüstü durumlarda seçim söz konusu olabilecek” ifadelerini kullandı. Ürün sözlerine şöyle devam etti: “Birde belki inşallah bizim hedeflerimiz arasında bulunan Anayasa değişikliğini sağlayabilirsek 2 yıl sonra bir referandum görünüyor onun dışında4 yıl ülke seçimsiz, tartışmasız ve maddi hizmetlerin zirveye çıkacağı bir süreç olacak. Ama bütün bunlar bu seçimin sürecine bağlıdır. Sizde biliyorsunuz ki seçimler çok önemli, milletimizin kantarı belindedir.”

 

YENİDEN İKTİDAR OLURSAK YAPACAĞIMIZ İŞLER BELLİ

“Eğer kendisine düzgün bir proje sunulduysa, milletimizin güvenebileceği kadrolar kendisine takdim edildiyse her zaman istikrardan ve barıştan yana olmuştur” diyen Milletvekili Ürün; “AK Parti bu bilinçle hem program hemde kadrolar olarak mümkün olanın en iyisini sunmaya çalışıyor. Allah nasip ederde seçimlerden sonra tekrar hükümet olursa yapacağı işler bellidir” dedi. Hükümetin ötesinde milletten talep ettikleri Anayasa değişikliğini sağlayacak çoğunluğu temsilde AK Partiye görev verdiği takdirde anayasayı yapmanın kendilerinin boynunun borcu olduğunu belirten Milletvekili Ürün: “Bizde bütün STK’larını ziyaret ediyoruz. Bunu sadece Merkezde değil, ilçelerde de yaptık. Biz asıl sizleri dinlemek istiyoruz. Seçim kampanyamızı zaman dilimi olarak birkaç parçaya ayırdık” diye konuştu.

 

“İLÇELERDEKİ ESNAFLARIMIZIN SIKINTILARINI DİNLEDİK”

Afyonkarahisar’ın bütün ilçelerini dolaştıklarını ve esnafın genel sıkıntılarını dinlediklerini söyleyen Milletvekili Halil Ürün, “İlçelerimizdeki esnaf ve sanatkarlar kredi kefalet kooperatifleri, Ticaret ve Sanayi Odaları ve Ticaret Borsaları ile görüştük. Herşeye rağmen önümüzdeki süreç için fikir alışverişinde bulunmak istiyoruz. İnşallah 7 Haziran’dan sonra bütün bu sıkıntıları çözmek için gece gündüz çalışacağız” dedi. Ziyarete AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili 25. Dönem Milletvekili Adayları Ürün, Sıvacı ve Beder’in yanı sıra, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser, AK Parti Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı. Ziyarette ayrıca Berber ve Kuaförler Odası Başkanı Ahmet Tan ile Kahveciler Odası Başkanı Kahveciler Odası Başkanı Atilla Kocabaş,hazır bulundu. Ziyaret fikir alışverişinin ardın sona erdi. 

Editör: Haber Merkezi