AK PARTİ MERKEZ İLÇE HEP BİRLİKTE

Adalet ve Kalkınma Partisi Afyonkarahisar Merkez İlçe Teşkilatı her hafta Salı günleri olağan haftalık yönetim kurulu toplantısını Ak Parti İl binasında gerçekleştiriyor. Olağan haftalık Yönetim Kurulu Toplantısından sonra artık bir alışkanlık haline gelen halı saha maçları devam ediyor. Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyelerine karşı Belde Başkanlarının oynadığı maçta geçen hafta Belde Başkanları mağlup etti.
Merkez İlçe Yönetiminden; Ali Karkı, Tayfun Şanlı, Ahmet Karcı, Mehmet Ay, Nuri Ersoylu, İsmail Kızılçay, Mehmet Emin Sanduvaç ve Mehmet Kırker’den oluşan takıma karşı Belde Başkanlarından; Işıklar Belde Başkanı Mustafa Türkan, Çıkrık Belde Başkanı Aziz Eruslu, Değirmenayvalı Belde Başkanı Halil Çelik, Beyyazı Belde Başkanı Sait Yeşilbağ, Salar Belde Başkanı Hasan Görgülü ve bir misafirden oluşan takım karşı karşıya maç yaptı.
Maç Salar Belediye Başkanı Cengiz Taşpınar tarafından Salar Beldesine kazandırılan Salar Halı Saha tesislerinde gerçekleşti.
Merkez İlçe Yönetimi ile Belde Başkanları arasında geçen maçı geçen hafta rahatsız olduğu için oynayamayan Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser maçı başından sonuna kadar izledi. İlçe Başkanı Eser’in yanı sıra Salar Belediye Başkanı Cengiz Taşpınar, İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Kocakulak, Çayırbağ Belde Başkanı Halil İlhan, Büyükkalecik Belde Başkanı Ali Yel, İlçe Yönetim Kulu Üyesi Ayhan Kocaman ve Kadir Tarkan maçı izleyenler arasında idi.
Maç sonunda İlçe Başkanı Eser; bu tarz faaliyetlerimizi devam ettireceklerini her zaman birlik ve beraberliklerini koruyacaklarını dile getirdi
 
Editör: Haber Merkezi