“AK Gençler sosyal medyadaki Türkiye aleyhtarı algıları çürütüyor”

AK Parti İl Başkanı Av. Hüseyin Sezen, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ile birlikte AK Parti İl Gençlik Kolları üyeleri ile istişare toplantısında bir araya geldi. Gençli tek tek dinleyen ve istişarenin önemine değinen Başkan Sezen, “Sahada ordumuz terörü temizliyor, sosyal medyada da gençler Türkiye aleyhtarı algıları çürütüyor” dedi.

AK Parti İl Gençlik Kolları istişare toplantısı düzenledi. Toplantıya Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan ile birlikte AK Parti İl Başkanı Av. Hüseyin Sezen, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ve belediye meclis üyesi Hulusi Ceylan katıldı.

“Kaybımız yok, kazanan Türkiye”

Programda konuşan AK Parti İl Başkanı Av. Hüseyin Sezen, “9 Ekim’de başlayan Fırat'ın doğusundaki teröristleri temizlemeye yönelik başlayan Barış Pınarı Harekatımızın 10. gününde operasyona ara verdik. Bu bir ateşkes değildir.Kesinlikle ara vermedir. Yapılan anlaşmaya uyulursa, anlaşma kuralları gereği güvenli bölge oluşturacak ve o güvenli bölgenin sorumluluğu da yine Türkiye’de olacak. Cumhurbaşkanımızın dediği gibi ‘bu operasyonu ancak tek bir şartla durdururuz; O da teröristlerin çekilmesi şartıyla durdurulur.’Zira bizim amacımız orada güvenli bir bölge oluşturup, Suriyeli kardeşlerimizi oraya yerleştirmekti. Şimdi anlaşmaya uyulursa operasyonsuz bu işi yerine getireceğiz. Kaybımız yok, kazanan Türkiye oldu” dedi.

“Gençlerimiz sosyal medyada gereğini yapıyor”

Sezen, “Operasyon dolayısıyla şahsıma ve partimize çok sayıda vatandaşımız Mehmetçiğimizin ihtiyaçları olup olmadığını soruyorlar. Devletimiz büyük bir devlet.Herhangi bir ihtiyaçları yok. Tek bir ihtiyaçları var.O da bütün dünya ülkelerinin tek gündemi operasyon boyunca Türkiye oldu. Sosyal medya, yazılı ve görsel medyada Türkiye’yi savaş suçlusu gibi göstermeye yönelik yalan çalışmaları oldu. Sahada ordumuz büyük bir temizlik yapıyor, gençlerimiz de sosyal medyada yalan Türkiye aleyhtarı haberlerin gereğini yaptı, yapıyor. Bizler gençlerimizle sürekli olarak istişare halindeyiz. Zira dinimiz de bize bunu emrediyor. Oraya güzel sonuçlar çıkıyor” diye konuştu.

“Sahada da masada da kazandık”

“BarışpınarıHarekatı;Amerika'nın ve Rusya’nın Suriye’yi sahiplendiği dönemdeTürkiye'nin ‘Ne oluyor’ diyerek masaya vurmasıdır” diyen Sezen konuşmasında, “Eskiden sahada kazandıklarımızı masada kaybederdik,bunun üzerine de kutlama yapardık. Şimdi hem sahada kazanıyor hem de masada kazanıyoruz. Teröristler güvenli bölgeden çekilecek ve bu bölgenin de kontrolü Türk Silahlı Kuvvetleri'nde olacak. Sadece 120 saat verildi. Eğer güvenli bölgeden çekilirlerse Türkiye istediğini zaten almış olacak. Eğer çekilmezler ise artık Amerika Türkiye'nin kapısında ağlamayacak.Saha zaten Türkiye’nin orada seve seve istediğimizi alacağız. Operasyon öncesi ve sonrası içi yana yana tezkereye evet diyenleri de gördük, destek verenleri de” ifadelerine yer verdi…

“Benim için istişare çok önemlidir”

Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Zeybek, Afyonkarahisar Belediye’sinin yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulundu. Gençlerin öneri ve taleplerini dinleyen Zeybek, gençlerin sorularını cevapladı. Zeybek, “Ben teşkilattan gelmiş bir belediye başkanıyım. Benim için istişare çok önemlidir. Her zaman desteğini yanımda hissettim genç kardeşlerimizin Rabbim yolunu bahtını açık eylesin” dedi.

“Bakanlık projemizi beğendi”

Zeybek, “Afyonkarahisar Belediyemizin 6 aylık zaman sürecinde büyük tasarruf tedbirleri aldık. Belediyeyi ilk aldığımız zaman biraz borcumuzda vardı. O borçları bitirmek üzeriyiz. Gelecek yıldan itibaren seçim döneminde verdiğimiz vaatlerimizi bir bir yerine getireceğiz. Allah izin verirse 2020 yılının ilk aylarında Cirit Kayalığı Millet Bahçesini projesinin ilk kazmasını vuracağız. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bizim bu projemizi beğendini ve biz yapalım demesi bizim maddi anlamda yükümüzü alacaklarını ifade ettiler” diye konuştu.

“Gençlerimiz Türkiye’nin yüz akı”

İl Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan da konuşmasında hem İl Başkanının hem de Belediye Başkanının gençlere istişareler halinde olduğunu kaydederek bunun memnuniyet verici olduğunu ifade etti. Karahan, “Bizim teşkilatımız gençlere büyük önem veriyor. Örneğin Süleyman Karakuş bugün belediye başkan yardımcısı ise, Hulusi Ceylan Belediye meclis üyemiz ise bunun nedeni gençlerin önünü açan ve değer veren teşkilat anlayışındandır. Teşkilatımızın her bir ferdi gece gündüz demden çalışıyor ve elinden gelenin fazlasını yapıyor. Seçim dönemlerinde de seçimden sonra da var güçleri ile mücadele ediyorlar. Türkiye aleyhtarı sosyal medya çalışmalarında bunları çürüten çalışmaları gençlerimiz yapıyor. Bu yüzden Türkiye’nin yüz akı gençlerimizin her birini ayrı ayrı tebrik ediyorum.” Dedi.

Editör: Haber Merkezi