Ahmet Selçuk İlkan konseri 30 temmuz’a ertelendi

Afyonkarahisar Belediyesi’nin organizasyonuyla düzenlenen Hıdırlık Yaz Akşamları Ahmet Selçuk İlkan konseri, sağanak yağmur nedeniyle 30 Temmuz Pazar günü’ne ertelendi.

Hıdırlık Yaz Akşamları’nın bu haftaki konuğu ünlü şair, söz yazarı ve sanatçı Ahmet Selçuk İlkan olacaktı. Saat 21:00’da Hıdırlık Açık Hava Tiyatrosu’nda düzenlenmesi planlanan konser, sağanak yağmur nedeniyle iptal edilerek ileri bir tarihe ertelendi.

HAYRANLARI YAĞMURA RAĞMEN YALNIZ BIRAKMADI

Uzun süre yağmurun dinmesini bekleyen ünlü sanatçı, yağmura rağmen kendisini bekleyen sanatsevrelerle buluşmayı da ihmal etmedi. Ahmet Selçuk İlkan hayranlarına yönelik yaptığı konuşmasında“yağmura rağmen buraya gelmeniz beni çok mutlu etti. Bu gün konserimizi yapmayı çok arzu etmiştik. Çok sevdiğim Afyonkarahisar’da şiirlerimi, şarkılarımı paylaşmak istiyorum. Biraz önce değerli Belediye Başkanımız Burhanettin Çoban ile görüştük. Konserimizi 30 Temmuz Pazar günü saat 21:00’de gerçekleştireceğiz. Artık o günde kalplerimiz şiirler ve şarkılarla ıslanır” diyerek düzenlenecek konsere tüm Afyonkarahisarlılar’ı davet etti.

Editör: Haber Merkezi