AGD'DEN VALİ'YE ZİYARET

Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Abdioğlulları ve Yönetim kurulu Üyeleri Vali İrfan Balkanlıoğlu’nu makamında ziyaret ettiler.
Geçtiğimiz ay içinde yapılan olağan genel kurulun ardından görevi devralan Yönetim Kurulu üyelerini kabul eden Vali İrfan Balkanlıoğlu, Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Abdioğlulları başta olmak üzere tüm yönetim kurulu üyelerine görevlerinde başarılar diledi.
Afyonkarahisar basınının son derece duyarlı ve tecrübeli kişilerden oluştuğunu söyleyen Vali İrfan Balkanlıoğlu, göreve geldiği günden bu yana Basın mensuplarına daima zaman ayırdığını hiçbir sorularını ise cevapsız bırakmadığını söyledi.
Vali Balkanlıoğlu, olayları büyütmeden ve çarpıtmadan gerçek yüzüyle yayın yapan tüm Afyonkarahisar Basın çalışanlarına tekrar teşekkür ederek, genç gazetecilerden oluşan Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği Başkan ve üyelerine görevlerinde başarılar diledi.
Ziyaret sırasında konuşan Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Abdioğlulları ise desteğini daima hissettikleri Vali Balkanlıoğlu’na teşekkür ederek, yapacakları çalışmalar hakkında bilgiler verdi.
 
Editör: Haber Merkezi