AGC Yönetimi Türkeli’nin 71. Yıldönümünü Kutladı

AGC yönetim kurulu üyeleri gazetemiz Türkeli’nin 71. kuruluş yıldönümünde Türkeli Gazetesi’ni ziyaret ederek kuruluş yıldönümünü kutladı.

Afyonkarahisar Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Yönetim Kurulu Üyeleri gazetemiz Türkeli’nin 71. kuruluş yıldönümünü kutlamak için gazetenin sahibi Önder Artuk, Genel yayın danışmanı Hakkı Özsoy ve çalışanlarını ziyaret etti. Ziyarete; AGC Yönetim Kurulu Üyeleri; Sezer Küçükkurt, Mehmet Emin Güzbey, Mahmut Emin Birliktir, İsmail Akar ve Ömer Elçi katıldı.

“Türkeli Afyonkarahisar basınının köklü kuruluşlarından”

Afyonkarahisar Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Yönetim Kurulu Üyeleri gazetemiz Türkeli’nin 71. kuruluş yıldönümü kutladı. Türkeli Gazetesi’nin rahmetli kurucusu Saadettin Aygen’in anıldığı ziyarette gazetenin başarılı çalışmalarının devamı temenni edildi. Ziyarette konuşan Cemiyet Başkanı Sezer Küçükkurt: “Afyonkarahisar Basın camiamızın köklü kuruluşlarından olan Türkeli gazetesinin 71.kuruluş yıldönümünü kutluyorum. Türkeli gazetesi hem Anadolu hem de Türk basın tarihinde önemli bir yere sahip. Önder Artuk’un öncülüğünde daha nice 71.yıl dönümlerine ulaşmasını diliyoruz.”dedi.

“Hedefimiz Türkeli Bayrağı’nı hep ileri taşımak”

Türkeli gazetesi imtiyaz sahibi Önder Artuk’da, iyi dilekleri ve nazik ziyaretleri için Cemiyet yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. Artuk: “Türkeli gazetesi bayrağını büyüklerimizden devir aldığımızdan beri hedefimiz hep daha ilerilere taşımak oldu. Türkeli gazetesinin 71. Kuruluş yıldönümünü kutlamak bizlere nasip oldu. Tüm okuyucularımızla beraber nice yıllar kutlamayı diliyoruz.”dedi. >>TÜRKELİ

Editör: Haber Merkezi