AGAD'dan Profesyonel Marka Eğitimi

Afyon Genç Atılımcılar Derneği (AGAD) öncülüğünde Zafer Kalkınma Ajansı (ZEKA) tarafından teknik destek programı kapsamında finans edilen “Sıradanlıktan Markalaşma AGAD Projesi” gerçekleştiriliyor.

Afyon Genç Atılımcılar Derneği tarafından hazırlanan ve Zafer Kalkınma Ajansı teknik destek programı kapsamında desteklenen 30 - 31 Ocak 2016 tarihlerinde 10.00 ile 18.00 saatleri arasında Gençlik Merkezi konferans salonunda Evrensel Marka Uzmanı (By Kanber) Mevlüt Kanber ve Marka Eğitmeni Muharrem Dere'nin konuk olacağı ‘Sıradanlıktan Markalaşma AGAD Projesi’ başlıklı eğitim programı iki gün sürecek. 14 Saatlik eğitimin verileceği programda ‘Marka Yönetimi, Marka Değeri ve İmajı, Marka İletişimi’ konularında bilgi verilecek.

Afyon Genç Atılımcılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İlyas Kaan Taytak yaptığı açıklama da şu ifadelere verdi: “Yönetim kurulumuzun hedeflerinde gençlerin kendilerini yetiştirmeleri amaçlı birçok projeler ürettik. Derneğimizin öncesinde Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın da desteğini almıştır. Yanı sıra hazırladığımız proje ile Zafer Kalkınma Ajansına sunarak, Markalaşma eğitim başlığından oluşan proje belli denetimlerden geçerek teknik destek programları kapsamında ‘Sıradanlıktan Markalaşma AGAD Projesi’ adlı proje olarak kabul edilerek uygulamaya gerçekleştirdik.”

Editör: Haber Merkezi