Afyon’lu Başol çifti “O Ses Türkiye” yarışmasını salladı
Yarışmaya Afyonkarahisar'dan katılan dört yıllık evli çiftin müziğe olan tutkuları O Ses Türkiye'ye katılmalarına neden oldu.

Karı koca Başol çifti birbirlerinin gözünün içerisine bakarak sahnede 'seni seviyorum' şarkını seslendirdiler ve aşkları jüriyi unutmalarına bile neden oldu.

Hadise'nin ilk olarak döndüğü yarışmacı çifte dört jüri üyeside döndüler.

Normal hayatlarında da birlikte sahne alan çiftin bu durumunu merak eden Hadise, çiftin sıkılıp sıkılmadıklarını sordu ve hayır cevabını aldı.

Hadise'nin durumu romantik olarak yorumlamasına Ebru Gündeş yanlızsın ya ondan oluyor yorumunu yaptı.

Emine-Ferhat Başol çiftinin kızlarının ekranda görüntülenmesi üzerine Hadise çocuğunuza ben bakarım dedi. Ebru Gündeş'e de aynı sözü verdiği ortaya çıkan Hadise'ye Gökhan'ın 'bir tanede sen yap' demesi Hadise'yi şok etti.

Karı Koca çiftin sahnede yaptığı kısa toplantının ardından Emine - Ferhat çifti Hadise'nin takımında olmayı tercih ettiler.
Emine Başol 33 yaşında, Ferhat Başol 32 yaşında. O Ses Türkiye'ye Afyon'dan katılıyorlar. 4 yıldır evliler ve Ekin adında bir kızları var. Emine ilkokuldan beri müzikle ilgileniyor. Ferhat Afyon Kocatepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı mezunu ve enstrümanist. Elemede Seni Seviyorum şarkısını söyleyen Emine ve Ferhat Başol çifti performanslarıyla tüm jüri üyelerini döndürmeyi başardı. Emine ve Ferhat Başol Hadise'yi seçti ve Hadise'nin takımına katıldı.

LİNKİ TIKLAYIP İZLEYEBİLİRSİNİZ

www.acunn.com/video/o-ses-turkiye/emine-ferhat-basol-seni-seviyorum/1893
Editör: Haber Merkezi