Afyonkarahisarlılar Platformu Genel Başkanı Mehmet Ali Danışman’ın İYİ Parti Ziyareti


Türkiye genelinde hemşehri dayanışmasını artırmak amacıyla kurulan Türkiye Afyonkarahisarlılar Platformu Genel Başkanı Doç. Dr. Mehmet Ali Danışman, İYİ Parti İl Başkanımız Muhammet Mısırlıoğlu’nu ziyaret etti.
Ziyarette Türkiye Afyonkarahisarlılar Platformu hakkında bilgi veren Doç. Dr. Mehmet Ali Danışman, ülke genelindeki Afyonkarahisarlıların birlik ve beraberlik içinde hareket etmesini amaçladıklarını kaydetti. Genel Başkan Doç. Dr. Mehmet Ali Danışman “ Türkiye Afyonkarahisarlılar Platformu 100. Yıl Kurtuluş Ormanı Ağaç Dikimi Şenliğinin 24 Nisan Pazar günü gerçekleşeceğini ifade ederek vatandaşlarımızı Pazar günü Kütahya yolu 40. Km. Yol Çatı Köyü’ne davet etti.
Başkan Mısırlıoğlu ziyareti nedeniyle Genel Başkan Danışman’a teşekkür ederek “Birlik ve beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyduğumuz günlerde tüm şehrin dinamiklerinin harekete geçirilmesi gerekir. Kurtuluşumuzun 100 cü yılı yaklaşırken iktidarıyla, muhalefetiyle, STK’ lar ve halkımızla birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmeliyiz. Bu görüşlerimizi sık sık basın toplantılarımızda da dile getiriyoruz. Ziyaretiniz bizleri son derece mutlu etmiştir. Biz İYİ Parti olarak sizlere her türlü desteği vermeye hazırız “ dedi.
Ziyarette İYİ Parti ailesinden Avukat Nilgün Seçen ve Ayşe Topbaş’da hazır bulundu.

Editör: Haber Merkezi