Afyonkarahisar Ticaret Borsasında Yeni Yönetim

08 Ekim 2022 tarihinde başlayan Borsa organ seçimleri süreci tamamlandı. Yeni seçilen Yönetim Kurulu bugün saat 14.00’de ilk toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda görev dağılımları ve önemli kararlar alındı.

Yeni oluşan Borsa Yönetimi Kurulu ve görev dağılımı; Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet MÜHSÜRLER, Başkan Yardımcıları Alper ERDEM ve Mustafa GÖNÜLLÜ, Sayman üye Oğuzhan ARSLAN, Üyeler; Yaşar Abdullah KÜÇÜK, Orhan OLGUN, Hakan ŞAHİN den oluştu.

Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mühsürler toplantıda alınan kararlarla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Mühsürler “ben hariç diğer üyeler ilk defa borsa yönetimine girdi. Hepsi çok kıymetli, iş hayatında başarılı ve saygın kişilik. Borsamızın geleceği, üyelerimizin menfaati için canla başla, gece gündüz demeden çalışıp alnımızın akıyla görevimizi tamamlayacağımıza inanıyorum. Borsamızı; üretici ile tüccarı buluşturan satış salonları, laboratuvarı, lisanslı depolarıyla ve işlem hacimleriyle adından söz ettiren ülkemizin önde gelen borsaları arasına getireceğimize inanıyorum. Bunların gerçekleşmesi için önemli yatırımlar yapacağız. Artık borsacılık faaliyetlerimizi çok yakın bir zamanda Organize Sanayi Bölgesindeki kendi yerimizden yürüteceğiz. İzmir yolundaki idari binamızı ve arazisini Sağlık Bilimleri Üniversitemize bırakıyoruz. Borsamıza ait şirketlerimizin de Genel Kurullarını önümüzdeki hafta gerçekleştireceğiz ve devir alacağız. Şirketlerimizin de yönetimini yenileceğiz. Allah hiç birimizi utandırmasın.

Ayrıca; bugünkü toplantımızda önceki Genel Sekreterimiz Yılmaz GÖKTAŞ Yönetim Kurulu Danışmanlığına, Muhasebe Müdürümüz İsmail ÖZTÜRK’te Genel Sekreterliğe atandı. Genel Sekreter ve Tescil Şefinin görevlerine son verildi.

Editör: Haber Merkezi