Afyonkarahisar genç bir avukat kazandı

İlimizde 29 yılık mesleki mevcudiyeti bulunan Arabulucu - Avukat Mehmet DEMİR, ömrünün en mutlu günlerinden birini yaşadı.

Av. Mehmet DEMİR'in kızı Beyda DEMİR azimli mücadelesi sonucunda K.T.O. Karatay Üniversitesinden mezun oldu.Stajyerlik dönemini babası Mehmet DEMİR'in avukatlık bürosunda tamamladı. Ve Afyonkarahisar Barolar Birliği İl Başkanlığı tarafından organize edilen ve meslek arkadaşlarının da hazır bulunduğu programda Avukatlık Belgesini teslim aldı.

Adeletin ve Haklının yanında olmak.

Avukat Beyda DEMİR yaptığı açıklamada; "Haklı olanın kazanması ve Adaletin Hakimiyetinin yanında olmak için mücadele edeceğini aynı zamanda O'nun kadar olmasa da babası Mehmet DEMİR'in çalışma stratejilerini örnek alarak mesleki hayatını en iyi şekilde idame ettireceğini" belirtti.Beyda DEMİR ilk görevine "Demir Hukuk Bürosunda" başladı.

Altın Bilezik önemli..

Günün anlam ve önemine binaen bir açıklama yapan Arabulucu - Avukat Mehmet DEMİR ise; ömrü boyunca çok mutluluklar yaşadığını, hepsinin kendinde çok büyük yerinin olduğunu ifade ederken. "kızımın mesleki manada altın bileziğini elde etmiş olması ve bu bileziğin Adalet ve Hukuk yolunda atılacak sağlam adımlara dayanacak olması beni çok mesud etmiştir. Rabb'im göreve başlama icazeti alan tüm meslektaşlarımızın ve tabii ki kızımın istikrarını aydın eylesin" dedi.

Editör: Haber Merkezi