Afyonkarahisar Belediyesi takdir topluyor

Afyonkarahisar Belediyesi alt yapı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Cumartesi günü olmasına rağmen, binlerce kişinin gelip geçtiği Pazar yeri girişi olan Sahipata Şehitler Cami önündeki altyapı çalışmalarının aralıksız devam etmesi, vatandaşların takdirini topladı.
Pazaryerine geçiş yapmak isteyen araçların herhangi bir polis, zabıta veya bir görevli tarafından yönlendirilmemesi ise vatandaşların ayrı bir takdirini kazandı. Kazı yapılan bölgede ne bir trafik uyarısı, ne de görevlinin bulunmaması vatandaşları mübarek Ramazan günü sevindirdi.
Şehitler Camisinde ibadetlerini yerine getirmek isteyen cemaat ise arabaların sürekli çalan korna seslerinden dolayı hiç mi hiç rahatsız olmadan namazlarını kıldılar.
Namazlarının ardından Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve belediye çalışanlarına dualar eden cemaat, “Allah Belediye Başkanımız Burhanettin Çoban’dan razı olsun. Gece gündüz, cumartesi Pazar demeden kazıyorlar, düzeltiyorlar. Hepsi bizim için. Biz kendilerini her zaman hayır dualarla anıyoruz” dediler.
Kazı çalışmaları nedeniyle Pazar yerine araçlarıyla gelen vatandaşlar sıcağın altında uzun kuyruklar oluşturdu. Araçlarında kliması olanlar sıcağa aldırmadan geçiş sırasının kendilerine gelmesini beklediler.
Olaydan tek sıkıntılı olanlar ise kazı çalışması yapanlar oldu. Her gelip geçen arabadaki vatandaşlara “Yağmur atık suyu çalışması yapıyoruz” demekten, çalınan kornalardan ve zaman zaman kendilerine yapılan haksız eleştirilerden rahatsız olan ekip, çalışmalarına mesai bitimiyle birlikte, kepçeyi de yolun ortasında bırakarak ayrıldılar.
Editör: Haber Merkezi