Afyonkarahisar Basın Yayın Derneği’nden Vali Gökmen Çiçek ‘e Ziyaret

Afyonkarahisar Basın Yayın Derneği Başkanı Sezer Küçükkurt ve Yönetim Kurulu üyeleri Vali Gökmen Çiçek’i ziyaret etti.

Afyonkarahisar’da yapılan çalışmalar ve yürütülen projelerin ele alındığı ziyarette Başkan Sezer Küçükkurt: “Afyonkarahisar Basın Yayın Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meslektaşları olarak bugün Sayın Valimizi ziyaret ediyoruz. Göreve geldikleri günden itibaren Afyonkarahisar Basının her türlü sıkıntı ve sorununda duyarlılık göstererek, bizlerin çalışmalarında desteğini esirgemeyen Sayın Valimiz ile birlikte Basınının içerisinde olduğu durumu, sıkıntıları, sorunları müzakere edeceğiz. Sayın Valimize arzlarımız olacak. Bunlarla ilgili Sayın Valimizden değerli görüşlerini rica edeceğiz, Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada Afyonkarahisar Basınının çalışmalarında Sayın Valimizin desteklerini göreceğimize inanıyorum. Bu yüzden bir kez daha Sayın Valimize ve Valilik Basın Halkla İlişkiler mensubu değerli arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Şehrimiz İçin El Birliğiyle Yapabileceklerimizi Konuşacağız

Nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini sunarak sözlerine başlayan Vali Gökmen Çiçek: “Özellikle 6 ay oldu, 6 ay önce belki bu konuşma daha resmiydi ama artık biz birbirimizi daha iyi tanıdık ve birbirimizin dostu olduk. Bugün arkadaşlarımız ile beraber değerlendirme yapalım. Hem onların soruları olur, biz de 6 ayın cevabını verir, şehrimiz için el birliğiyle neler yapabileceğimizi konuşuruz, hem de sıkıntılara karşılıklı çözüm üretiriz. Bugün buradayız ve duayen gazetecilerimizle, dostlarımızla bir aradayız, İstişarelerimizin faydalı olacağına inanıyorum” dedi.

Afyonkarahisar Basınının yaşadığı sıkıntı ve sorunların çözümü noktasında ve şehir için el birliğiyle neler yapılabilir konusunda istişarelerde bulunulan ziyaret karşılıklı memnuniyetlerin dile getirilmesinin ardından sona erdi.

Editör: Haber Merkezi