Afyon’da Yazar Ahmet Bulut Söyleşisi

İlahiyatçı Yazar Ahmet Bulut, Belediyemiz tarafından düzenlenen Ramazan etkinlikleri kapsamında “Namazla Diriliş’ programı kapsamında Afyonkarahisarlılarla buluştu. Zafer meydanını dolduran binlerce kişi, Ahmet Bulut’un hikâyelerle desteklenen anlatımını dinlerken duygu dolu anlar yaşadı.

Ramazan ayının 7. Gününde İlahiyatçı Yazar Ahmet Bulut Afyonkarahisar’da okurları ve dinleyicileriyle buluştu. Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’in önderliğinde yapılan Ramazan etkinlikleri, birbirinden farklı isimleri şehrimizde konuk ediyor. İkindi sohbeti ile başlayan programlar, iftar ardından Aşık ile Maşuk gösterisi ile devam etti. Meydanı dolduran çocuklar gölge oyunları ve canlı gösterilerle hem eğlendi hem öğrendi. Program, İlahiyatçı Yazar Ahmet Bulut’un söyleşi ile devam etti. Huzur dolu anların yaşandığı programa katılım oldukça yoğundu.

AFYONKARAHİSAR ÜNLÜ İSİMLERİ AĞIRLAYACAK

Etkinlikler çerçevesinde, edebiyat ve ilim dünyasının sevilen isimleri söyleşi programlarıyla, ulusal düzeyde milyonların beğenisini kazanmış sanatçılar ise dinleti programlarıyla hemşehrilerimizle buluşacak. 9 Nisan’da ilahi sanatçısı Sedat Uçan, 10 Nisan’da Ayasofya Cami İmam Hatibi Bünyamin Topçuoğlu, 15 Nisan’da Alişan Kapaklıkaya gibi isimler Afyonkarahisar’da Ramazan etkinliklerinde yer alacak.

Editör: Haber Merkezi