Afyon’da İl Özel İdareleri VHB Temsilcileri Eğitim Semineri Başladı.
 
Valimiz Aziz Yıldırım, Vilayetler Hizmet Birliği Sürekli Eğitim Merkezi (VİBEM) tarafından yapılan VHB Temsilcileri ve Vilayetler Turizm Ticaret A.Ş. Personeli Hizmet İçi Eğitim Semineri için ilimize gelen yetkili ve katılımcılara hoş geldiniz ziyaretinde bulundu.
 
13-16 Şubat tarihleri arasında Akrones Termal Otelde yapılacak olan eğitim semineri için ilimize gelen başta Vilayetler Hizmet Birliği Genel Sekreteri Ömer Hilmi Yamlı ve 51 İl Özel İdaresi Vilayetler Hizmet Birliği Temsilcisine hoş geldiniz ziyaretinde bulunan Valimiz Aziz Yıldırım, hizmet içi eğitim seminerinizin başarılı bir şekilde geçmesi temennisinde bulundu.
 
Ziyarette konuşan Valimiz Aziz Yıldırım; “Hepinizi en kalbi duygularla selamlıyor, ilimize hoş geldiniz diyorum. Afyonkarahisar her geçen gün kongre turizmi kapsamında kapasitesini geliştirerek yıldızını parlatıyor. Bakanlıklarımızın, kurum ve kuruluşlarımızın ilimizi tercih etmelerinden dolayı emeği geçen herkese şahsım ve ilimiz adına teşekkürlerimi sunuyorum. Bu tür organizasyonların Afyonkarahisar’da gerçekleştirilmesinden dolayı çok mutluluk duymaktayım. Hizmet içi eğitim seminerinizin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyor saygılar sunuyorum.” dedi.
 
Seminer karşılıklı bilgi alış verişi ve konuşmaların ardından kaldığı yerden devam etti.
 
Editör: Haber Merkezi