Afyon Tarihinde Bir İlk Yaşandı; Tüm Siyasi İl Başkanları Bir Araya Geldi

Afyonkarahisar’da gazeteciler arasında oluşturulan Afyon Basın Birliği daveti üzerine kentte teşkilatı bulunan 11 İl Başkanı kahvaltıda bir araya geldi.

Afyonkarahisar Belediyesi Veysel Eroğlu Sosyal Tesislerinde bir araya gelen parti il başkanları, kentin önünün açılması ve yapılan tüm çalışmalarda birlik ve beraberliğin öneminden söz etti.

Afyon Basın Birliği adına konuşan Yüksel Elçi, davete icap eden tüm il başkanlarına teşekkür etti. Elçi; “Şu anda Afyonkarahisar tarihinde bir ilk yaşanıyor. Bugün siyaset değil Afyonkarahisar’ı konuşalım istiyoruz. Tüm il başkanlarımız burada. Bizleri kırmadığınız ve bizimle birlikte olduğunuz için teşekkür ederim” dedi.

Toplantıya katılan 11 siyasi il başkanı tek tek söz alarak kısa birer konuşma yaptılar. Siyasi il başkanları konuşmalarında Afyonkarahisar’ın her alanda ileri gidebilmesi için herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini vurgulayarak, birlik ve beraberlik mesajı verdiler.

Toplantıda tüm siyasi partilerin il başkanlarının en az ayda bir kere böyle bir organizasyonla bir araya gelmesi tavsiye edildi. Tavsiyeye tüm parti il başkanları, olumlu yanıt vermesi dikkat çekti.

Afyon Basın Birliği tarafından organize edilen ve tüm siyasi il başkanlarının katımıyla gerçekleştirilen kahvaltı toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Editör: Haber Merkezi