AFSÜ Yönetimini Tebrik Ettiler

TEB Başkanı Çolak ve Afyonkarahisar Eczacı Odası Başkanı Pehlivanlı, eczacılık eğitimi ve araştırmaları için gerekli standartlara uygun bir altyapıyı kısa sürede oluşturan AFSÜ yönetimini tebrik etti.

Türk Eczacıları Birliği (TEB) ve Afyonkarahisar Eczacı Odası Yönetim Kurulu üyeleri AFSÜ’yü ziyaret etti. Rektörümüz Prof. Dr. Nurullah Okumuş, TEB Başkanı Erdoğan Çolak ve Afyonkarahisar Eczacı Odası Başkanı Alper Pehlivanlı’ya AFSÜ Eczacılık Fakültesinin yeni laboratuvarlarını ve dersliklerini tanıttı.

TEB Merkez Heyeti ve TEB 33. Bölge Afyonkarahisar Eczacı Odası Yönetim Kurulu üyeleri, 2019-2020 akademik yılında ilk öğrencilerini kabul eden AFSÜ Eczacılık Fakültesinin derslikleri, öğrenci ve araştırma laboratuvarlarında inşaat, tadilat ve montaj süreçlerinin tamamlanması dolayısıyla ziyarette bulundu.

Rektörümüz Prof. Dr. Nurullah Okumuş, AFSÜ Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayşegül Köroğlu ve Eczacılık Fakültesi öğretim elemanları eşliğinde, AFSÜ Eczacılık Fakültesi laboratuvarlarını ve dersliklerini gezen ziyaretçilere, fakültenin gelişim süreci ve hedefleri hakkında bilgi verildi.

Tamamlanan çalışmaları beğeniyle karşıladıklarını ifade eden TEB Başkanı Çolak ve Afyonkarahisar Eczacı Odası Başkanı Pehlivanlı, eczacılık eğitimi ve araştırmaları için gerekli standartlara uygun bir altyapıyı kısa sürede oluşturan AFSÜ yönetimini tebrik etti.

Rektör Prof. Dr. Okumuş, AFSÜ’de tıbbi ve aromatik bitki üretimi başta olmak üzere yerli ilaç endüstrisini ilgilendiren konularda gerçekleştirmeyi planladıkları çalışmalarda Türk Eczacıları Birliği ile etkili bir paydaşlık ilişkisi kurmayı arzu ettiklerini belirterek nazik ziyaretleri dolayısıyla konuklarına teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi