27 Yaşında 20. Klibi Çekti

Birçok şehirde 20'ye yakın klip çalışması yapan Afyonkarahisarlı yönetmen Hasan Akkaya, 27 yaşında 20. klip çalışmasını sanatçı Nisan ile yaptı.

Yeni albümün çıkış şarkısı olan ‘Yıldız Perim’ isimli esere otantik bir konakta klip çalışması yapıldı.
Konuyla ilgili olarak YEHA muhabirine konuşan Yönetmen Hasan Akkaya, "Klip çalışmalarımızda başlangıçtan bitişe kadar zorlu bir süreç içerisinde yer alıyoruz. Her çalışmada şarkının konusuna veya durumuna göre bir senaryo oluşturup ona göre çekimlere başlıyoruz. Sabahın ilk ışıkları ile başlayan çekimler gerekirse gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam ediyor. Tabii sonraki süreçse montaj aşaması ve klibin yayınlanması ile son buluyor" dedi.

Sanatçı Nisan'ın hem menajerliğini hem de klip çalışmalarını yapığını belirten Akkaya, "İlk olarak ‘tadımı tuzumu’ isimli pop esere güzel bir mekanda Eskişehir’de klip çektik. Arkasından slov çalışması olan ‘Yıldız perim’ isimli esere duygusal bir klip çalışması yaptık. Bu benim 20. klip çalışmam oldu bundan dolayı çok mutluyum. Çok yakında ekranlarda kliplerimiz yer alacak. Şu anda bile gelen olumlu tepkiler bizi mutlu ediyor. Amacım gönüllülük esası eşliğinde güzel eserler yaratmak. Bu çerçevede hem diğer sanatçılarla hem de Nisan'la olan çalışmalarımız devam edeceğiz" diye konuştu.
Editör: Haber Merkezi