Uçak Kiralama Maliyetleri
Ulaşımda günümüzün en hızlı ve en iyi aracı uçaklardır. Hızlı ve en güvenli ulaşım araçları olması sebebiyle son yıllarda uçuş hacmi ve sayısı büyük bir ivme kazanmış, bu sayede dünyanın bir ucunda diğer ucuna saatler içerisinde seyahat edilebilir olmuştur. Uçak seyahati, firmaları, yolcu sayısı, havalimanları gibi daha birçok başlık geliştiği için uçak sektörü özel hizmet sunmaya başladı.
Verilen özel hizmetlerin en büyük örneği de uçak kiralama hizmetleridir. Bir zamanlar uçakla seyahat etmek büyük bir maliyetken bugün aynı maliyetle uçak kiralamak mümkün. Uçak kiralama da maliyetler daha çok döviz cinsinden hesaplanmakta. Para birimi olarak Dolar tercih edilirken maliyetlerin belirlenmesinde de kiralanan uçak tipi, yolcu sayısı, uçuş mesafesi gibi çeşitli ölçüler kullanılıyor.
En Ucuz Uçak Kiralama Fiyatları
Uçak kiralama hizmetini daha çok yüksek gelire sahip kesimler tercih ederken bunu yanı sıra kargo firmaları, sağlık sektörü ve hava yolu firmaları da tercih ediyor. Yurt içi ya da yurt dışı seyahatlerde uçak kiralayarak seyahat etmek, kargo taşımak, yolcu taşımak daha cazip. Uçak kiralamak için de uzman ve köklü kuruluşlar tercih edilmelidir. Bu nedenle uzun yıllardan bu yana İstanbul merkezli çalışan ve sivil havacılığın her alanında faaliyet gösteren http://www.merkurcharter.com tercih edilebilir.
İş jeti, kargo uçak, ambulans uçak ve yolcu uçağı kiralama hizmeti veren Merkür grup 7/24 saat uzman destek ve profesyonel pilotlarıyla birlikte dünyanın her yerine güvenle uçuyor.
Editör: Haber Merkezi