Erkekleri Pas Geçmeyin!

Günümüzde çoğunlukla bayan kıyafeti, bayan iç giyim, bayan ayakkabı, bayan çanta ve daha bir sürü konuda hep bayanlar ilgi odaklı oldukları için baylarımızı gücendirmek olmaz. Yazının içeriği bot ayakkabı olacağı için erkekler kendilerine bot seçmekte artık zorlanmayacak, kararsız kalmayacak ve birbirinden farklı bot ayakkabı seçeneklerini aynı anda görmüş olacaklar.

Artık Baylarda İddialı!

Geçmişten günümüze erkekler hep zorlanmıştır ayakkabı seçiminde, kıyafet seçiminde ve kendileri ile ilgili olan bir objeyi satın alma konusunda. Yanlarında hep fikir arkadaşı olacak birisi, danışmanlık edebilecek bir yakın dost, anne ya da sevgili ve ya eşi mutlaka fikir verir alacağı ayakkabı konusunda. Yok mudur? Tabii ki vardır kendi alışverişini kendisi yapan erkek ama önceki fikre nazaran bu ihtimal daha az sanki.

Biz size yardımcı olalım ve fikir verelim ne dersiniz? Renk olarak bir erkeğe en çok yakışanlar arasında lacivert ilk sırada. Bakın beyler, daha çekici ve dikkatlerin üzerinizde olmasını istiyorsanız bot ayakkabı seçiminizi çok iyi yapmanız gerekiyor. Bir başka renk seçeneği olan camel, nerdeyse tüm kıyafetlerinizi kaldırabilir ve harika bir uyum göstergesi yapabilirsiniz.

Demek istenilen odur ki, hem spor hem de klasik tarzda kıyafetiniz ile kombinleyip rahatlıkla kullanabilirsiniz. Siyah evet, vazgeçilmezdir fakat son zamanlarda en çok tercih edilen siyah ayakkabı modelinde kumaş olarak süet seçilmiş olup, nedeni bayanlara göre daha çekici bulunmasıdır. Renk seçeneklerini bordo, koyu yeşil, kahverengi, siyah-kahverengi, gri, haki diye birçok alanda incelemek mümkün. Gelin, daha fazla merak etmeden, kendinize bir ayrıcalık tanıyın ve son yılların fenomeni olmuş bu dev ismi ziyaret edin. İstediğiniz türde ve renkte ayakkabı/botları http://www.divarese.com.tr/erkek-bot-modelleri adresinden inceleyebilirsiniz!

Editör: Haber Merkezi