Bayan Sandalet Modellerinde Kampanya

Kış sezonuna veda ederken şimdiden yaz sezonunda nelerin moda olacağını, hangi parçaları kullanacağımızı merak etmeye başladık. Kadınların en meraklı oldukları konulardan biri ise, herkesin malumu olduğu gibi ayakkabılar. Kışın giyilen çizmeler ve botlar yerini babetlere, terliklere ve sandaletlere bırakıyor. Özellikle sandaletler hem şık hem kullanışlı ve hem de rahat oldukları için kadınların bir numaralı tercihlerinden oluyor. Vitrinleri Bayan Sandalet Modelleri doldurmaya başladığında, hangisini almamız gerektiği konusunda oldukça zorlanacağız. Çünkü bu yıl markalar, birbirinden güzel Bayan Sandalet Modelleri tasarladı. Sandaletlerin en büyük avantajlarından biri de, her bütçeye uygun modellerinin bulunması nedeniyle, birbirinden farklı modellere sahip olabilmemiz. Böylece hemen her gün, farklı bir ayakkabı ile yaz şıklığını yakalamak mümkün.

2015 Sandalet Modelleri

2015 yılının moda olan Bayan Sandalet Modelleriarasında en çok zincir detayı kullanılanlar dikkatimizi çekiyor. Bantlı sandaletler hala ihtişamını korusa da, bantlı modellerin yerine zincir kullanılan modelleri bu yaz ayaklarda sıkça göreceğiz. Bunun yanı sıra yine topuklu ve topuksuz pek çok modeli bulmak mümkün olacak. Daha feminen bir şıklıktan yana olan kadınlar, topuklu modelleri tercih edebilecek.

Pastel tonları tercih eden biriyseniz bilmelisiniz ki, pastel tondaki sandaletler bu yıl taşlarla süslü olacak. Bunların bir kısmı parlak taşlar olurken, bir kısmı doğal taş görünümde olacak. Parlak renkli modellerin ise rengarenk olanları vitrinleri süsleyecek. Siz de şimdiden modellere göz gezdirin ve yaz şıklığınızı planlamaya başlayın. http://www.divarese.com.tr/sandalet-modelleri adresinde en trend modeller sizleri bekliyor. 

Editör: Haber Merkezi