ÇOBAN, SANDIKLISPOR GELİŞMELERİNİ DOĞRULADI
Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Sandıklıspor’un isminin Afyonspor olarak değiştirilmesini ve Afyon’daki soysal tesislerin bu takımın hizmetine verilmesi görüşmelerinin, Sandıklıspor Başkanı ve yönetimiyle yapıldığını doğruladı.
Son günlerde spor kamuoyunu meşgul eden Sandıklıspor’un Afyon’a devri hususunda yapılan haberlerin doğru olduğu doğrulandı.
Sandıklıspor’un sahasının bozuk olduğu gerekçesiyle maçların Afyon’da oynanması isteğinin perde arkası aydınlandı.
Sandıklıspor Başkanı ve yönetimden 4 kişi Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’la, görüşerek, Mart ayında yapılacak olağan kongrede, isim değişikliği ve Afyon’a devri hususunu ve yeni yönetimin oluşması konusunu gündeme getirdi.
Sandıklıspor’un mali açıdan çok zor duruma düşmesi ve hacizlerin başlamasının bu görüşmenin gerekçesi olduğu iddia edildi.
Başkan Çoban, konuya olumlu baktıklarını, “Şehrimize 15 bin kişilik yeni ve modern stadyum yapılmakta olup, kulüp için gerekli sosyal tesislerimiz de mevcuttur. Sandıklı veya Afyon olması önemli değil, yeter ki profesyonel bir takımla ligde temsil edilmemiz önem taşımaktadır. Bu düşünceyle Sandıklıspor konusuna sıcak baktık. Hayırlısı olur İnşallah.” Dedi. afyonzafer özel haber
 
 
Editör: Haber Merkezi