Yemyeşil Bir Yumruca İçin...

Sandıklı Yumruca Köyü Sakinleri Yeşil bir Yumruca için harekete geçtiler.

Yaklaşık iki haftadır ağaç dikimi yapan köy sakinleri geçtiğimiz günde köy mezarlığı içersinde ağaçlandırma çalışması yaptılar. Yumruca Köyü sakinleri yaptıkları açıklamada; “ Geçen hafta başlamış olduğumuz ağaç dikim çalışmalarımız da bizlere ihtiyacımız olan tüm fidanların teminin de ihtiyaçlarımızı karşılayan Orman Fidanlık yetkililerine ve kar demeden kış demeden çapasını evinin işini bırakıp yardıma koşan kadınlarımıza teşekkür ederiz.

                Bunun yanında  tatillerinde ellerinden geldiğince yardımcı olmaya çalışan öğrencilerimize de ayrı ayrı teşekkür ederiz. Geçtiğimiz hafta doksan adet çınar ve elli adet söğüt ağacından sonra bugün köy mezarlığımızda bulunan tüm mezarlarımızın başına ve mezarlığımızın tümüne dört yüz elli adet selvi ve çam ağacı dikimi gerçekleştirdik.

                Toplam altı yüz ağaç dikimini kadın erkek çocukların yardımlarıyla gerçekleştirdik. Yumrucada ağaç dikme çalışmalarımız devam edecektir. Bu yılkı hedefimiz bin yüz fidan dikmek bunuda başaracağız.Köyümüzün yemyeşil Yumruca olması için bunu yardımsever halkımızla başaracağız” dediler.

Editör: Haber Merkezi