SANDIKLISPOR YÖNETİMİ ELİBOL’U STADA SOKTURMADI!

Sandıklıspor yönetimi tarafından alınan kararla önceki dönem Sandıklı Belediye Başkanı İsmail Elibol, izlemek için gittiği Sandıklıspor –Güngörenspor maçına alınmadı.

Bugün oynanan Sandıklıspor-Güngörenspor maçını izlemeye giden İsmail Elibol, Elibollar Tarım Müdürü Asım Şahin ve oğlu İbrahim Elibol Sandıklıspor’un almış olduğu karar nedeniyle maça alınmadılar. Yönetim tarafından Stad görevlilerine verilen talimat üzerine İsmail Elibol stad ve tribünlere alınmadı.

Konuyla ilgili açıklama yapan İsmail Elibol; “Sandıklıspor yönetimi tarafından alınan bu karar çok büyük bir ayıptır. Bu takımı buralara getirmek için gecesini gündüzünü veren, çoluğumun çocuğumun rızkını bu takıma hibe eden, maddi-manevi her zaman yanlarında olan birinin bu şekildeki bir durumla karşılaşması çok büyük terbiyesizliktir. Demek ki şunu anlıyoruz bu yönetimin takımla falan alakası yok. Kendi iç hesapları yüzünden birilerine algı operasyonu yaratmaktadırlar. Söylesinler bu takıma kim ne kadar yardım etmiş.

 Şunu iyi bilmeliler ki bu takımı düşürmeye kimsenin gücü yetmez. Biz Sandıklı Sevdalılarını maça almamaları önemli değildir. Halkımız her şeyin farkındadır. Yeter ki Sandıklı’mız kaybetmesin. Sandıklı’mız ve Sandıklıspor’umuz için her zaman her yerde maddi manevi yardıma hazırız. Bizler mücadele etmeyi seven inanmış insanlarız.

 İsmail Elibol, ne yazık ki böyle bir durumla karşılaştık. Halil İbrahim Hocamıza bile söylemiştim. Ben devre arası soyunma odasına giderek yürekleri ile oynayan takım futbolcularına prim vermeyi düşündüm. Hepimizin bildiği gibi kritik bir dönemdeyiz. Ama hayırlısı olsun. Ben tekrar üzerine basa basa söylüyorum. Şimdi birlik olma zamanı. İlçemizde ki kamu kurumları, oda başkanları, iş adamlarımız, esnaflarımız, Sandıklıspor yönetimi ve taraftarlarımızla takımımıza sahip çıkalım.

 Şunu da belirtmek isterim ki; Maça alınmama kararını öğrendikten sonra orada bulunan mülki amir ve emniyet güçlerimize saygımdan ve gerginliğe sebebiyet vermemekten dolayı stada girmek istemedim” dedi.

 Devre arası Elibol’un maça geldiğini ve stada alınmadığını öğrenen bazı grup ve vatandaşların stadı terkettikleri görüldü. Vatandaşlar Sandıklıspor yönetimi tarafından alınan bu kararı kınadıklarını ve ne yapılmak istendiğinin bilincindeyiz ifadesini kullandılar.

Editör: Haber Merkezi