Sandıklı’da Uygulamalı Girişimcilik Mülakatı Yapıldı

Sandıklı Kaymakamlığı önderliğinde Sandıklı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve KOSGEB Afyonkarahisar İl Müdürlüğü tarafından imzalanan iş birliği protokolü sonrası çalışmalarına hız veren Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Uygulamalı Girişimcilik eğitimi için mülakat yaptı.

Sandıklı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü toplantı salonunda yapılan mülakatta 107 kişi katıldı. Sandıklı Kaymakamı Faik Arıcan başkanlığında yapılan mülakatta 107 kişi arasından mülakatta başarılı olan 30 kursiyerler  4 Şubat 2016 ve 12 Şubat 2016 tarihleri arasında 8 günde 70 saat kurs ve eğitim görecek.

Kaymakam Faik Arıcan KOSGEB girişimcilik kursunda bayanların kursa gösterdiği ilgiden memnun olduğunu belirterek; “İşletme açmak isteyen vatandaşlarımız açılan kurslarda eğitim gördükten sonra projelerinide  ile ilgili kurum KOSGEB’e sunarak işletmelerini açacaklar. Özellikle bayanlarımızın ve gençlerimizin iş alanına atılabilmeleri için bence bu bir fırsattır. Hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Mülakata Kaymakam Arıcan’nın yanı sıra, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Yavuz, Sandıklı Meslek Yüksek Okulu Müdür Yardımcısı Yrd. Doç.Dr. Koray Gürpınar Katıldı

Editör: Haber Merkezi