Sandıklı’da camiler Ramazan Ayına hazırlanıyor

Sandıklı Belediye Başkanımız Sayın Mustafa ÇÖL' ün talimatı ile Ramazan ayına yaklaştığımız şu günlerde, Camilerimizde genel bir temizlik ve hijyen çalışması başlatıldı.
Sandıklı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler  Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan cami temizleme ekibi tarafından gerçekleştirilen çalışma kapsamında, camilerdeki halılar halı yıkama makinesi ve deterjanlı suyla yıkanırken; pencereler, kapılar, camlar ve duvarlar da büyük bir titizlikle siliniyor. Camilerin halıları yerinden kaldırılmadan vakumlu sanayi tipi makinelerle yıkanıyor. Halıların temizliğinde özel kokular kullanılıyor. Ekip, camilerin sık kullanımından dolayı halılarda oluşan tozların giderilmesi için temizlik çalışmalarını periyodik olarak Ramazan’a kadar sürdürecek.
BAŞKAN MUSTAFA ÇÖL "TEMİZLİK İMANDANDIR"
Ramazan coşkusunun hissedilmeye başlandığı son günlerde kutsal mekânların temizliği konusunda hassasiyetle çalıştıklarını kaydeden Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa ÇÖL, rahat ve huzurlu bir Ramazan ayı geçirilmesi için tüm tedbirleri aldıklarını belirtti.
Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa ÇÖL, "Temizlik imandandır" hadisini hatırlatarak "Temizliği imanın parçası olarak kabul etmiş; kendini ve çevresini temiz tutmakla yükümlü kılınmış kişiler olarak elbette camilerimizin temizliğine de özen gösteriyoruz. Vatandaşlarımızın birlikte kullandığı, toplumun tüm sosyal kesimlerinin bir araya geldiği camilerimizin temizliğini Ramazan ayına girmeden bitireceğiz." dedi.
 
Editör: Haber Merkezi