Sandıklı Pancar Kantarındaki Boşaltma Sorunu Çözüldü

Sandıklı'da Pancar Üreticilerinin teslim sezonunda yaşadığı sıkıntısı giderildi

Sandıklı’da yıllardır Pancar Üreticilerinin sorunu olan pancar tesliminde boşaltma makinalarında yaşanan sıkıntıların önüne geçilmesi için Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Mahmut Saylık ve Ak Parti İGM Üyelerinin girişimleriyle Pancar Bölge Şefliği tarafından kantarlardeki mazotlu sistemin değiştirileceği müjdesi geldi.

                Pancar Bölge Şefliği 100 Bin lira ödenek ayırarak bu kantarlardaki mazotlu sistem yerine Trafo sistemi kurup boşaltma makinalarını elektrikli sistemle çalıştıracak.

                Konu ile ilgili bilgiler veren İlçe Başkanı Ahmet Mahmut Saylık; “Pancar üreticilerimiz tarafından teslim sezonunda kantarların boşaltma makinalarında sürekli sıkıntı yaşanması nedeniyle şikayetler geliyordu. Zaman kaybının çok yaşandığını belirten üreticiler sıkıntıların çözülmesini istiyorlardı. İl Genel Meclis Üyelerimizle birlikte bu sıkıntının çözülmesi için Pancar Bölge Şefliği ile görüşmeler yaptık. Bölge Şefliğimizde buraya duyarsız kalmayarak buranın mazotlu sistemden Elektrikli sisteme geçmesi için 100 Bin lira ödenek ayırarak burayı yaptırma kararı aldılar. Üreticilerimize hayırlı olsun” dedi.

Editör: Haber Merkezi